Tabellaszomszédok találkozója következik
2022. február 26.

Átfordult a bajnokság a második körébe, azaz a visszavágó következnek a következő hetekben. A 17. fordulóban kemény összecsapás vár a lányokra a fővárosban, hiszen közvetlen tabellaszomszédunk az Ajka ellen meccselünk vasárnap 15 órától. A találkozó előtt Czukor Bence mondta el gondolatait:

Az Ajka ellen hazai pályán nagyarányú győzelmet arattunk. Azóta majdnem eltelt fél év, és ellenfelünknek átalakult a szerkezete, jobban összeálltak, erősebbek lettek, amióta utoljára találkoztunk. Nyilván csapatunkban is történtek változások. Az erőviszonyaink csapaton belül kicsit megváltoztak, így a szezon hátralevő részében nehezebb dolgunk lesz. Vannak apróbb betegségek, sérülések, tehát nem teljes kerettel tudunk készülni a mérkőzésre, de azt gondolom, hogy mindent meg fogunk próbálni a siker érdekében. A héten gyakoroltunk több új védekezési variációt, amit megpróbálunk majd alkalmazni, hogy előnyt kovácsolhassunk belőlük. 

Ahogy vezetőedzőnk korábban mondta, egyre több feladat hárul majd a fiatalokra, akiknek most van lehetőségük a bizonyításra. Fiatal tehetségünk Ács Alexandra Sopronból tért vissza és egyre több szerepet kap a mérkőzéseken. 

 

 

Hajrá Csajok!

2022. február 26. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Horváth Fanni
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#77 Molnár Hanna
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV