Tabellaszomszédok találkozója következik
2022. február 26.

Átfordult a bajnokság a második körébe, azaz a visszavágó következnek a következő hetekben. A 17. fordulóban kemény összecsapás vár a lányokra a fővárosban, hiszen közvetlen tabellaszomszédunk az Ajka ellen meccselünk vasárnap 15 órától. A találkozó előtt Czukor Bence mondta el gondolatait:

Az Ajka ellen hazai pályán nagyarányú győzelmet arattunk. Azóta majdnem eltelt fél év, és ellenfelünknek átalakult a szerkezete, jobban összeálltak, erősebbek lettek, amióta utoljára találkoztunk. Nyilván csapatunkban is történtek változások. Az erőviszonyaink csapaton belül kicsit megváltoztak, így a szezon hátralevő részében nehezebb dolgunk lesz. Vannak apróbb betegségek, sérülések, tehát nem teljes kerettel tudunk készülni a mérkőzésre, de azt gondolom, hogy mindent meg fogunk próbálni a siker érdekében. A héten gyakoroltunk több új védekezési variációt, amit megpróbálunk majd alkalmazni, hogy előnyt kovácsolhassunk belőlük. 

Ahogy vezetőedzőnk korábban mondta, egyre több feladat hárul majd a fiatalokra, akiknek most van lehetőségük a bizonyításra. Fiatal tehetségünk Ács Alexandra Sopronból tért vissza és egyre több szerepet kap a mérkőzéseken. 

 

 

Hajrá Csajok!

2022. február 26. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg