tippmix
Itt az utolsó felvonás
2014. április 26.
A 2013/14-es szezon utolsó köréhez értünk, ahol a 7. helyért harcolunk meg, nagy riválisunkkal! Várunk mindenkit a meccsre, hogy jó hangulattal, jjó eredménnyel zárjuk le az idei évet!

Sajnos nem sikerült megvalósítani a nagy vágyunkat, hogy a Győr ellen játszunk, az 5. helyért az idei szezon végén! sad Az 1-1-es állás után az utolsó szekszárdi meccsen sajnos semmi sem úgy sikerült, ahogy azt terveztük, beszéltük!

A mai napon így az MTK csapatát látjuk vendégül és nagy csata várható, hogy a 7 helyet meg tudjuk szerezni. Mivel az alapszakaszban a fővárosiak előtt végeztünk, így a haza pálya előnyét élvezhetjük és nálunk kezdődik a bajnokság utolsó köre.

Ellenfelünket jól ismerjük, hiszen ellenük is többször játszottunk idén. Mindegyik meccse nagy küzdelem volt és így lesz ez ma is. Koncentrációra és csapatmunkára lesz szükség! A játékosokat ismerjük, erősségeiket, a csapat figuráit is. Természetesen ezeket a részleteket át is beszéltük, átnéztük ezalatt a rövid idő alatt, ami rendelkezésünkre állt.

Ma este 17 órakor lépünk pályára, hazai pályán! Várunk mindenkit szeretettel! A cél a győzelem természetesen és talán ez lesz az utolsó hazai mérkőzésünk az idei szezonban, ahol szurkolóinkkal személyesen találkozhatunk! wink Gyertek minél többen! Hajrá, Volán! yes

Következő mérkőzés
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. január 26. 18.00

Kozármisleny Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
75
::
:
Uni Győr
69
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Benke Sára
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#9 Evanthia Maltsi
#8 Janis Ndiba
#14 Kovács Georgina
#13 Pusztai Petra
#10 Jurkó Noémi
#5 Horti Dóra
#6 Gáspár-Szalay Virág
#12 Preisinger Boglárka
#7 Sigi Koizar
#15 Nadia Parker
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics