tippmix
Itt az utolsó felvonás
2014. április 26.
A 2013/14-es szezon utolsó köréhez értünk, ahol a 7. helyért harcolunk meg, nagy riválisunkkal! Várunk mindenkit a meccsre, hogy jó hangulattal, jjó eredménnyel zárjuk le az idei évet!

Sajnos nem sikerült megvalósítani a nagy vágyunkat, hogy a Győr ellen játszunk, az 5. helyért az idei szezon végén! sad Az 1-1-es állás után az utolsó szekszárdi meccsen sajnos semmi sem úgy sikerült, ahogy azt terveztük, beszéltük!

A mai napon így az MTK csapatát látjuk vendégül és nagy csata várható, hogy a 7 helyet meg tudjuk szerezni. Mivel az alapszakaszban a fővárosiak előtt végeztünk, így a haza pálya előnyét élvezhetjük és nálunk kezdődik a bajnokság utolsó köre.

Ellenfelünket jól ismerjük, hiszen ellenük is többször játszottunk idén. Mindegyik meccse nagy küzdelem volt és így lesz ez ma is. Koncentrációra és csapatmunkára lesz szükség! A játékosokat ismerjük, erősségeiket, a csapat figuráit is. Természetesen ezeket a részleteket át is beszéltük, átnéztük ezalatt a rövid idő alatt, ami rendelkezésünkre állt.

Ma este 17 órakor lépünk pályára, hazai pályán! Várunk mindenkit szeretettel! A cél a győzelem természetesen és talán ez lesz az utolsó hazai mérkőzésünk az idei szezonban, ahol szurkolóinkkal személyesen találkozhatunk! wink Gyertek minél többen! Hajrá, Volán! yes

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#9 Sigi Koizar
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#15 Nadia Parker
#10 Jurkó Noémi
#6 Gáspár-Szalay Virág
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics