Szekszárdon folytatjuk a rájátszást
2014. április 16.
Mai napon Szekszárdra utazunk, hogy a rájátszás következő körét megkezdjük. Szezonunk legfontosabb szakasza előtt állunk. Cél a győzelem!

Rájátszásunk legfontosabb szakaszához értünk. Eddigi szezonunk volt a torta, most ez a hab és a díszítés rajta! smiley Amiért egész évben harcoltunk és amit célként tűztünk ki magunk elé szezon előtt, az most itt van előttünk.

A múlt heti, gyorsan lefutott, első kör után, amit a Sopron ellen játszottunk, jöhetnek az igazán tét meccsek! A szerdai első meccs után, szerencsére pénteken, idegenben, sikerült egy szorosabb eredményt elérnünk a zöld-sárga gárda ellen. Mindkét meccsből kell tanulnunk és a jó dolgokat magunkkal hozni erre a második körre a rájátszásban!

A pénteki meccs után szombaton pihenőnk volt, de vasárnap már készültünk a mai mérkőzésre, hétfőn még egy edzésünk volt és kedden pedig edzőmeccset játszottunk az U20-as válogatottal, akik épp itt edzőtáboroztak a városban, Szike vezetésével. Sajnos nem kezdtük a meccset abban a ritmusban, ahogy kellett volna és ezért egy félidőn keresztül egálban voltunk a fiatalokkal, de a végére sikerült kiharcolni egy picit nagyobb különbséget!

Ezekkel az előjelekkel indulunk ma neki a tolnai túránknak. Az első meccsen, a Szekszárd pályáján lépünk parkettre, mert az alapszakaszban ők végeztek előrébb. Nagyon fontos lesz ez az idegenbeli mérkőzés, hiszen a párharc mindössze két győzelemig tart. Egyértelmű cél, hogy már ma megszerezzük az első győzelmünket!

A szekszárdi lányok ellen is már kismilliószor játszottunk ebben a szezonban, nagy meglepetéseket nem fogunk tudni okozni egymásnak. Az fog dönteni, hogy az adott napon (jelen esetben a mai smiley ) ki tudja jobban, pontosabban, nagyobb sebességgel, nagyobb agresszivitással játszani a saját játékát és több hibára kényszeríteni az ellenfelet.

A cél tehát egyértelmű! Győzni megyünk ma Szekszárdra! Csapatként, jó, agresszív játékkal ez sikerülhet is! Most megint megkérlek Titeket, hogy küldjétek az energiákat felénk! ;-) Ma este tehát 18 órakor lépünk pályára, Szekszárdon. Hajrá, Csajok! JwinkMindent bele!yes

Következő mérkőzés
Zsíros Akadémia
Zsíros Akadémia
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Női Amatőr NB I 18. forduló

2024. március 24. 16:00

Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
84
::
:
Ajka Basketball
73
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV