.....most vagy soha.....
2014. április 23.
Ma este 18 órakor a szekszárdi csarnokban vívjuk a sorsdöntő mérkőzésünket, nagy riválisunkkal!Nincsen második esély, nincsen több mérkőzés, a mai nap dől el, hogy milyen helyezésért játszhatunk az idei szezon utolsó körében!

Most igazán mondhatjuk, hogy az előtt a mérkőzés előtt állunk, amiért egész évben küzdöttünk! A mai mérkőzés dönti el, hogy a hőn áhított 5. helyért játszhatunk e az ide bajnokságunk  utolsó körében.

Az párharc állása 1-1 és a 3., mindent eldöntő mérkőzés Szekszárdon lesz. Úgy gondolom egy munkás mérkőzés lesz ez is, mint általában, amit a tolnai csapat ellen vívunk. A két csapat már sok újat nem tud tényleg nyújtani egymásnak, így nagyon fontos lesz, hogy ki mennyire koncentrált!

A pénteki mérkőzésen ( az állításaimmal ellentétben smiley )sikerült meglepni az ellenfelünket és így egy jó kezdéssel, talán megadtuk az alaphangot is a mérkőzésnek. Természetesen a hét végi összecsapáson is voltak hullámvölgyek, de szerencsére hegyek is. Ezek az időszakok és a jó kezdés biztosította a győzelmünket!

A mai napon is nagyon fontos lesz, hogy miként kezdjük el a mérkőzést! Nyomás alatt kell tartanunk az ellenfelet és higgadt, de agresszív játékkal, lépésről-lépésre haladnunk a célunk felé! Természetesen ez nem is lehet más, mint hogy megszerezzük a győzelmet!

……nem is tudom mit írjak…..közhelyek  jutnak eszembe,meg buzdítások és feszültség……Azt hiszem ez normális is, csak nem tudok kerek gondolatokat leírni, ami nem úgy tűnik, hogy már leírtam ezerszer! frown

De lényeg, ami lényeg, hogy Szekszárdra utazunk ma ebéd után és szeretnénk egy rossz délutánt okozni a tolnai gárdának!

Hajrá, Csajok! Most aztán tényleg mindent bele! yesAhogy mondani szokták: „forró szív, hideg fej”! wink

Következő mérkőzés
Zsíros Akadémia
Zsíros Akadémia
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Női Amatőr NB I 18. forduló

2024. március 24. 16:00

Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
84
::
:
Ajka Basketball
73
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV