tippmix
Szombathelyen zárta a szezont a gyermek csapatunk
2018. május 25.

Szombathelyen került megrendezésre a gyermek korosztály régiós jamboreeja. Itt már csak a terület legjobb lány csapatai vettek részt. Az első helyezett jutott be az országos döntőbe. 

ZKTE - Széchenyi KA 29-35

ZKTE: Molnár Hanna (6), Óházy Julianna (14), Sziva Vera (3), Horváth Réka Panna (3), Vendég Réka (1), Varga Réka (1), Paragi Csenge (1). 

Sajnos az idei szezon leggyengébb játékát mutatva vereséget szenvedtünk a hasonló játékerőt képviselő győri lányoktól. A dobóteljesítményünk kritikán aluli volt.  Rengeteg volt a kihagyott ziccer és büntetődobás. Sok volt az eladott labda és technikai hiba. A Győr kemény, agresszív védekezésétől megijedtünk és nem tudtuk játszani a saját játékunkat. 

OSE Vadmacskák – ZKTE 58-72

ZKTE: Molnár Hanna (24), Óházy Julianna (14), Horváth Réka Panna (13), Paragi Csenge (9), Horváth Nadin (5), Sziva Vera (3), Gyarmati Júlia (2), Suder Zsófia (1), Vendég Réka (1).

A második mérkőzésen, az oroszlányi lányok ellen már biztatóbb játékot mutattunk. A második félidőre találtuk meg igazán önmagunkat. Kevesebb hibával játszottunk. Jobb százalékkal értékesítettük a helyzeteinket. Kemény védekezésünk mellett átvettük az irányítást és megérdemelten nyertünk.

Molnár Anita:- Ezzel a gyermek bajnokság véget ért. Megköszönöm a lányok alázatos munkáját! Az edzések június közepéig tartanak, majd egyhetes kosártáborral zárjuk az évet.

2018. május 25. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
#9 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics