Szezonnyitó a TÓKA étteremben
2014. október 09.
Bemutattuk a csapatunkat

Hagyományainkhoz híven, igaz kicsit megkésve tartottuk meg szezonnyitó összejövetelünket. A keretünk szeptember közepén vált véglegessé, hiszen az amerikai Sam Mackay ekkor érkezett. 

Az összejövetel elején Tóth László ügyvezető köszöntötte az egybegyűlteket és az elvárásokról, valamint a lehetőségekről beszélt. Hangsúlyozta, hogy gőzerővel dolgoznak azon, hogy megteremtsék az anyagi fedezetet a zökkenőmentes munkához. A csapattól a legjobb nyolc közé jutást várja és jó szereplést a Magyar Kupában. 

A zalaegerszegi önkormányzattól Velkey Péter Humánigazgatási osztályvezető és Török András sportügyi szakreferens tisztelte meg csapatunkat. Az osztályvezető arról beszélt, hogy a városnak fontos a női kosárlabda, mivel a női sportot csak kevesen képviseli a megyeszékhelyen. Ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a lehetőségeikhez mérten támogatni fogják a csapatot.  

Végül Gáll Tamás vezetőedző azzal kezdet, hogy nem a múlttal szeretne foglalkozni, hanem a jövőt építeni. Elmondta, hogy hat játékos érkezett a klubhoz és vannak visszatérők is a csapatban. Szeretné, ha a fiatal korosztály a rutinos játékosokkal igazi kohéziót alkotna, és amelyik csapat Egerszegre érkezik, annak nehéz dolga legyen. 

-    Azt szeretném, ha a lányok minden meccsen csípnének, harapnának és odatennék magukat. Szeretnénk a legjobb hatba végezni, de ehhez nagyon sok munka kell és jó néhány skalpot is be kell majd gyűjtenünk. Szeretnénk visszatérni a régi kerékvágásba és egy remek kiscsapatként küzdeni a bajnokságban. 

A sajtótájékoztató végén játékosok, vezetők és a sajtó képviselői egy kellemes ebédet fogyasztottak el közösen és kötetlen beszélgetéssel zárult a találkozó. 

A női bajnokság csak jövő héten kezdődik, így még van idő a figurák pontosítására és az összeszokásra. 

Hajrá lányok!
pity

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg