Szeretnénk jó meccset játszani a Vasas Akadémiával
2022. március 20.

A 20. fordulóban felsőházi rangadó vár együttesünkre. Vasárnap 15 órától a tabellán második helyet elfoglaló Vasas Akadémia II. csapatához utazunk. 

A fővárosiak az előző körben Ajkán kaptak ki, egy szoros összecsapást követően. Az őszi zalaegerszegi találkozónkon szintén egy szoros mérkőzésen, de sikerült legyőznünk a piros-kékeket. 

Együttesünk ötmérkőzéses győzelmi sorozattal a háta mögött utazik Budapestre, ahol szeretnénk folytatni a jó sorozatot, de tudjuk, nehéz találkozó vár ránk. Vezetőedzőnk, Czukor Bence is nehéz összecsapással számol: 

-A lányok önbizalmával nincsen probléma. Ötös győzelmi szériában vagyunk, ami egyértelműen mutatja a lányoknak a beletett munkáját. Ismételten egy fiatal csapat ellen játszunk. Nem vonható le sok tanulság az első mérkőzésből, hiszen a Vasas hazai pályán más játékosokkal játssza a mérkőzéseit, mint ahogy idegenbe szokott utazni. Úgy készülünk, hogy a legjobb kerettel fog ellenünk kiállni a Vasas és ehhez igazítva zajlottak a heti edzések és taktikai felkészítések, hogy a hétvégére a legjobb formába kerülünk. Nehéz összecsapásra készülünk, de szeretnénk a legjobb formánkat hozni és meglepetést okozni.

A találkozó felvezetésére Soós Dorinát kértük:

 

 

Hajrá lányok!

2022. március 19. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg