tippmix
Sopronban kezdjük az elődöntőt
2019. április 17.

Tíz nappal ezelőtt óriási bravúrt vittek véghez a lányok a PEAC Pécs negyeddöntőbeli legyőzésével. Csapatunk az előző idényhez hasonlóan idén is az elődöntőbe jutott, tehát a legjobb négy csapat közt végez a bajnokságban

A lányok a Pécs elleni győzelem után pár nap pihenőt kaptak, ami a sérülések pihentetésére, regenerálódásra volt elegendő. Ezt követően pedig már teljes intenzitással készültünk a Sopron elleni elődöntőre. Az elmúlt hétvégén a lányok a Final Four döntőn szurkoltak a Hűség Városának csapatának, de csütörtökön már mint ellenfelek nézünk farkasszemet velük. 

Az elődöntő párharcának egyértelmű esélyese a címvédő Sopron, de szeretnénk minél jobban megnehezíteni a dolgukat, hiszen egy szoros, kemény csata segíthet minket majd a bajnokság folytatásában is. 

Az elődöntő első mérkőzés előtt, Evanthia Maltsi-val beszélgettünk, aki sok nagy európai csatán van túl és rutinjára szükség lehet a folytatásban is:

 

 

A találkozó csütörtökön 18 órakor kezdődik a Novomatic Arénában és a Cziffra Csaba, Nagy Viktor, Tóth Cecília (Gorka Szabolcs Zsombor) bírói hármas dirigálja majd. 

2019. április 17. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Sigi Koizar
#8 Janis Ndiba
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#10 Jurkó Noémi
#11 Benke Sára
#13 Pusztai Petra
#12 Preisinger Boglárka
#5 Horti Dóra
#9 Evanthia Maltsi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics