tippmix
Sopronban kezdjük az elődöntőt
2019. április 17.

Tíz nappal ezelőtt óriási bravúrt vittek véghez a lányok a PEAC Pécs negyeddöntőbeli legyőzésével. Csapatunk az előző idényhez hasonlóan idén is az elődöntőbe jutott, tehát a legjobb négy csapat közt végez a bajnokságban

A lányok a Pécs elleni győzelem után pár nap pihenőt kaptak, ami a sérülések pihentetésére, regenerálódásra volt elegendő. Ezt követően pedig már teljes intenzitással készültünk a Sopron elleni elődöntőre. Az elmúlt hétvégén a lányok a Final Four döntőn szurkoltak a Hűség Városának csapatának, de csütörtökön már mint ellenfelek nézünk farkasszemet velük. 

Az elődöntő párharcának egyértelmű esélyese a címvédő Sopron, de szeretnénk minél jobban megnehezíteni a dolgukat, hiszen egy szoros, kemény csata segíthet minket majd a bajnokság folytatásában is. 

Az elődöntő első mérkőzés előtt, Evanthia Maltsi-val beszélgettünk, aki sok nagy európai csatán van túl és rutinjára szükség lehet a folytatásban is:

 

 

A találkozó csütörtökön 18 órakor kezdődik a Novomatic Arénában és a Cziffra Csaba, Nagy Viktor, Tóth Cecília (Gorka Szabolcs Zsombor) bírói hármas dirigálja majd. 

2019. április 17. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Csutorás Fanni
Nagy Dóra
Horti Dóra
Jurkó Noémi
Preisinger Boglárka
Horváth Fanni
Török Kata
Kuttor Enikő
Dömötör Dorina
Horváth Fruzsina
Kovács Georgina
Janis Ndiba
Ács Alexandra
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics