tippmix
Restart Fesztivál:Bronzérmesek a Csiga Bigák
2018. július 14.

Az idei II. Restart Decathlon Utcai Kosárlabda Kupán a szervezőkhöz kegyes volt az időjárás és így a szabadban, azaz a Kisfaludy utcában rendezhették mega viadalt. Az előző napi özönvíz szerű eső nyomait eltüntetve 4 palánkon, öt kategóriában (alsó és felső tagozat, középiskola, vegyes és nyílt) 25 csapat részvételével kezdődhetett a torna. A csapatoknak nem csak egymással, hanem a kiszámíthatatlan széllel is meg kellett küzdeniük. A ZKTE kenguru csapatában nevelkedő lányok két csapatot is alakítottak és az alsó tagozatos kategóriában léptek pályára életük első utcai versenyén. Jó volt látni, hogy a legkisebbek nagy akarással és lelkesedéssel játszottak és a lányok szoros csatákat vívtak a fiúkkal. A Csiga Bigák egyöttese harmadik helyet szerzett a tornán éppen hogy csak megelőzve a Nyerő erő csapatát.

A középiskolás kategóriában komoly csatákat vívtak a csapatok és tényleg a legjobb (Kommers) lett a bajnok. A Vegyes kategóriában sok ismerős tért vissza a fesztiválra, köztük egykori játékosunk, jelenlegi utánpótlásedzőnk Hersics Adrienni is és jó hangulatú mérkőzéseken döntötték el ki lesz idén a legjobb. A legtöbben a Nyílt kategóriába neveztek, akik két csoportban küzdve döntötték el az elődöntőbe jutást. Nagy csatában végül a Gyöngyöm nyert a Dagik ellen. A közel száz mérkőzés mellett büntetődobó és hárompontos dobó versenyt is rendeztek. A rendezvény lebonyolításában felnőtt csapatunk játékosa Kovács Georgina segédkezett!

II. Restart Decathlon Utcai Kosárlabda Kupa Végeredménye: 

Büntetődobó verseny: Madár –Nyírő Beáta 
Hárompontos dobóverseny: Werderits Gergő

Alsó tagozatosok:
1.    5vöskék
2.    Üstökös
3.    Csiga Bigák

Felső tagozatosok:
1.    SMG
2.    Dallas Maverics
3.    4Boys

Középiskolások:
1.    Kommers
2.    Zsellérek 
3.    Crossover

Vegyes:
1.    Restars
2.    Antier 1
3.    Antier Zero

Nyílt:
1.    Gyöngyöm
2.    Dagik
3.    yF3pHU47j

A rendezvény idén is bebizonyította, hogy a régi hagyományokkal bíró utcai kosárlabdát még ma is sokan szeretik. Jövőre találkozunk!

2018. július 14. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#9 Sigi Koizar
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#10 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#15 Nadia Parker
#6 Gáspár-Szalay Virág
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics