Próbáljuk egyben tartani a keretet, de nem lesz könnyű
2017. május 09.
Nagy Dóra és Orsó Viktória a távozók között

A szezon végét követően és már előbb is klubunk vezetőségének a legfontosabb feladata volt, hogy elkezdje a 2017/2018-as csapat kialakítását. Gáspár Dávid vezetőedzőnk élő szerződéssel rendelkezve előbb az idei csapat tagjaival kezdte meg az egyeztetést.

- Nagy Dórát szerettük volna továbbra is Zalaegerszegen tartani és így irányító poszton továbbra is, magyar szinten is meghatározó játékossal rendelkezni. Bánatunkra a fiatal irányító az évzárót követően jelezte felénk, hogy távozik a csapattól és máshol képzeli el a folytatást. Az ő pótlása nem lesz könnyű feladat. 

A mai napon kiderült, hogy Nagy Dóra a DVTK csapatában folytatja, a távozó Czank Tímea helyét betöltve. Irányítónk távozása mellett az is biztos, hogy Orsó Viktória sem erősíti csapatunkat a jövőben, ő ugyanis felhagy a profi kosárlabdázással. Gáspár Dávid elmondta továbbá, hogy a héten minden játékossal elbeszélgetnek és egyeztetnek a folytatásról. Ami biztos, hogy Hegedüs-Őri Györgyivel szóban már megegyeztek és a szezon legeredményesebb játékosával Kirby Burkholdernek is adtak ajánlatot. 

-Szeretnénk minél a csapat magját továbbra is a kötelékünkben tudni, valamint tárgyalunk több fiatal játékossal is, aki szintén erősítést jelenthetnek a klubnak –tájékoztatott a vezetőedző. 

Az új szezonban három légiós szerződtetésében gondolkodik a szakvezetés, annak függvényében, hogy mennyire sikerül magyarokkal erősítenünk. Főleg a palánk alatti játékunk megerősítése érdekében egy klasszikus ötös centert szeretne igazolni Gáspár Dávid. 

2017. május 9. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg