tippmix
Próbáljuk egyben tartani a keretet, de nem lesz könnyű
2017. május 09.
Nagy Dóra és Orsó Viktória a távozók között

A szezon végét követően és már előbb is klubunk vezetőségének a legfontosabb feladata volt, hogy elkezdje a 2017/2018-as csapat kialakítását. Gáspár Dávid vezetőedzőnk élő szerződéssel rendelkezve előbb az idei csapat tagjaival kezdte meg az egyeztetést.

- Nagy Dórát szerettük volna továbbra is Zalaegerszegen tartani és így irányító poszton továbbra is, magyar szinten is meghatározó játékossal rendelkezni. Bánatunkra a fiatal irányító az évzárót követően jelezte felénk, hogy távozik a csapattól és máshol képzeli el a folytatást. Az ő pótlása nem lesz könnyű feladat. 

A mai napon kiderült, hogy Nagy Dóra a DVTK csapatában folytatja, a távozó Czank Tímea helyét betöltve. Irányítónk távozása mellett az is biztos, hogy Orsó Viktória sem erősíti csapatunkat a jövőben, ő ugyanis felhagy a profi kosárlabdázással. Gáspár Dávid elmondta továbbá, hogy a héten minden játékossal elbeszélgetnek és egyeztetnek a folytatásról. Ami biztos, hogy Hegedüs-Őri Györgyivel szóban már megegyeztek és a szezon legeredményesebb játékosával Kirby Burkholdernek is adtak ajánlatot. 

-Szeretnénk minél a csapat magját továbbra is a kötelékünkben tudni, valamint tárgyalunk több fiatal játékossal is, aki szintén erősítést jelenthetnek a klubnak –tájékoztatott a vezetőedző. 

Az új szezonban három légiós szerződtetésében gondolkodik a szakvezetés, annak függvényében, hogy mennyire sikerül magyarokkal erősítenünk. Főleg a palánk alatti játékunk megerősítése érdekében egy klasszikus ötös centert szeretne igazolni Gáspár Dávid. 

2017. május 9. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
CMB CARGO U. Győr
CMB CARGO U. Győr
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Bronzmérkőzés

Győr

2018. április

Jegyelővétel
Előző mérkőzés
ZTE NKK
65
::
:
Atomerőmű KSC
66
Tudósítás
Statisztika
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók