Négy Régió Tornáján szerepeltek tehetséges játékosaink
2023. december 13.

November közepén Sopronba rendezték a 2011-es születésű lányok Regionális Kiválasztó képző programját. Egyesületünkből 3 játékos is bekerült, sajnos Sonkoly Panna betegség miatt nem tudott végül elutazni, viszont Kelemen Júlia és Halász Lukács Réka mindkét edzésen részt vett. A programban részt vevő 22 tehetséges gyerek közül 15 kerül be a régiós válogatottba, melybe nagy örömünkre, Kelemen Júliát és Sonkoly Pannát is beválogatták. 

A lányoknak december első hétvégéjén már lehetőségük is volt bizonyítani tehetségüket, a Székesfehérváron rendezett Négy Régió Tornáján. Az előző soproni kiválasztó alkalmával kosaras lányaink olyan szépen szerepeltek, hogy bekerültek a Nyugat legjobb 12 játékosa közé.  Pénteken utaztak a lányok Sopronba, ahol volt egy edzés a közös gyakorlásra, majd egy egyetemi mérkőzést is megtekintettek! Szombat - vasárnap került sor az MKOSZ Kiválasztó Képző Program 2011-es leány korosztályának négyes tornája. 

A három mérkőzésen szépen szerepeltek lányaink. A csapat edzője Seres Éva volt, klubunkat pedig Halász Lukács Réka, Kelemen Júlia és Sonkoly Panna képviselte. 

Hatalmas gratuláció a lányoknak!

2023. december 13. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg