Mindent meg fogunk tenni, hogy továbbjussunk
2024. április 13.

Vasárnap nehéz mérkőzés vár csapatunkra a MAFC ellen. Az első mérkőzést 90-83 arányban sikerült megnyernünk, így előnyből várhatjuk a visszavágót. A továbbjutásról a két mérkőzés összevetése dönt. 

A lányok nagyot küzdöttek és egy nehéz és fontos sikert ért el csapatunk a MAFC ellen. Rózsás Gábor vezetőedzőt arról kérdeztük, milyen összecsapásra számít Budapesten? 

-Helytálló a megfogalmazás, egyaránt nehéz és fontos győzelmet sikerült elérnünk az első összecsapáson. A MAFC bizonyította, hogy nem véletlenül volt csoportgyőztes az előző szezonban, s jutott be a bajnokság legjobb négy csapata közé. Azóta ráadásul a tavalyi bajnok Csata DSE gárdájától is átigazolt hozzájuk két meghatározó hátvéd. Mi szerettük volna megmutatni, hogy egy ilyen erősségű, rendkívül rutinos együttes ellen is helyt tudunk állni, s úgy gondolom, hogy ezt meg is tettük – mondta Rózsás Gábor. 

-Azt nem tudom előre megmondani, hogy milyen mérkőzés lesz a második, azt viszont a csapatom nevében is garantálom, hogy maximálisan felkészülünk és megteszünk mindent az újabb siker érdekében. A héten igyekeztünk finomítani a játékunkat és javítani, amit csak lehet, hogy az első mérkőzés tapasztalatával és az ott elkövetett hibák elemzésével még inkább rendben legyünk az újabb rangadóra.

A találkozót vasárnap 15 órától rendezik Budapesten. A tét az 1-8-as rájátszásba kerülés. 

Hajrá lányok, hajrá ZTE NKK!

2024.április 13. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg