Megdolgoztunk érte, hogy a szerencse is mellénk szegődjön!
2017. október 23.
Játékos és edzői értékelések

Küzdelmes és izgalmas mérkőzésen győztünk le egy remek PEAC Pécset és őrizzük hazai veretlenségünket. A Mérkőzés legjobbja Sigi Koizar volt a maga 20 pontjával, 5 lepattanójával és 8 kiharcolt faultjával (30VAL). Mellette Elisabeth Pavel teljesítménye is dícsérhető, mivel 24 perc alatt 14 pont és 12 lepattanót átlagolt (25 VAL). De természetesen ez siker csapatmunka volt. Vendég oldalon Raksányi Krisztina egy darabig egyedül vitte a hátána Pécset és végül 18/6 pontig jutott (12 VAL).A találkozó végén játékosok és edzők értékeltek:

Raksányi Krisztina: - A mai mérkőzés elsősorban a lepattanózáson ment el, azt a harcot elveszítettük, Másrész a harmadik negyedben nagyon rosszul jöttünk ki az öltözőből, volt egy összeomlásunk és tízpontos előnyt adtunk a hazaiaknak. Vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, de reális esélyünk már nem maradt a győzelemre. 

Janeesha Jeffery:- A küzdésről szólt ez a mérkőzés. Volt egy kisebb előnyünk, amit a végére leadtunk, de fontos pontokat szereztünk büntetőből. Ki kell emelnem irányítónkat Sigit, aki fontos pillanatokban szerzett pontokat, büntetőket. 

Gabriel Carrasco:- A harmadik negyed volt a különbség az egész mérkőzésen. Addig jól dolgoztunk mind védekezésben, mind támadásban. A harmadik negyed után sokat dolgoztunk azon, hogy vissza tudjunk jönni a mérkőzésbe és a játékosaim elérték azt, hogy egylabdás mérkőzéssé alakuljon a találkozó. Volt három –négy dobásunk, ami kimaradt a gyűrű alól. Az egylabdás meccsek ezen múlnak, vagy bedobod, vagy nem. A szerencsésebb csapat örülhet a végén. Ezek ma nem mi voltunk. 

Gáspár Dávid:- Mindkét csapatnak nagyon fontos volt a mérkőzés és ez meg is látszott a játékon. Egy küzdelmes a védekezésen alapuló mérkőzést játszottunk, ahol apróságok döntöttek. Büszke vagyok a csapatomra, mivel a harmadik negyedben sikerült tíz pont feletti előnyt kiharcolnunk. Ilyen mérkőzésen a szerencsefaktor is nagyon fontos része a játéknak és ezen a találkozón mi megdolgoztunk érte. A harmadik negyedben hátrányból jöttünk vissza és sikerült nyernünk, amiért gratulálok a lányoknak és nagyon boldogok vagyunk!

 
2017. október 22. ZTE NKK

 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg