Jó lenne megőrizni hazai veretlenségünket
2017. november 02.
Gorjanácz Ágnes jól ismeri a DVTK csapatát

Újabb erőpróba előtt áll csapatunk, ugyanis az Aluinvent-DVTK Miskolc csapatát fogadjuk pénteken 17 órától a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban.  Hasonló csatára van kilátás, mint a PEAC Pécs ellen, de ez a mérkőzés mégis más lesz. Elsősorban azért, mert két jó ismerőst is viszont láthatunk Nagy Dórát és Kirby Burkholdert. Nehéz mérkőzésre számítunk, de jó lenne hazai veretlenségünket megőrizni:

-Szervezett, jól védekező együttesel, találkozunk, akik meghatározói a magyar élvonalnak. A nemzetközi porondon való szereplés nagy önbizalmat adhat a játékosaiknak. Önbizalomban nálunk sincs hiány. Úgy készültünk, hogy meglepjük a DVTK-t és megpróbáljuk őket legyőzni. Ami gondot jelent, hogy Jeffery derékfájdalma nem enyhült az elmúlt mérkőzéshez képest és a játéka továbbra is kérdéses- tájékoztatott Gáspár Dávid vezetőedzőnk. 

A DVTK csapatát jól ismerheti Gorjanácz Ágnes is, aki a miskolciakat hagyta ott csapatunk kedvéért. Videós anyagunkban erről a mérkőzésről is beszélt nekünk:

A találkozó 17 órakor kezdődik és a Söjtöry Tamás, Kovács Nimród, Esztergályos Róbert (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd. 

2017. november 2. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg