Idegenben mindig nehéz nyerni, főleg Pécsen
2019. október 26.

Két hazai vereséggel a hátunk mögött utazunk Pécsre, ahol a 6. fordulóban a PEAC Pécs csapatával találkozunk. A hazaiak győzelemmel kezdték a bajnokságot, majd négy vereség következett, köztük hazai pályán az újonc TF ellen. Október közepén az irányító Maegan Conwright pótlására rutinos, nagy tapasztalattal rendelkező francia-szenegáli irányítót, Bintou Diéme-Marizy-t szerződtették, aki mér be is illeszkedett a csapatukba. Nincsenek jó formában, de a hazai pálya és a Lauber Dezső sportcsarnok atmoszférája előnyt jelenthet neki. 

Sajnos a Csata és a DVTK ellen is kikaptunk hazai pályán és mindkettőnél kulcsfontosságú volt, hogy nem jól védekeztünk, nem elég agresszíven. Sok tiszta távoli dobást engedtünk ellenfeleinknek és ez sokba került nekünk. A Pécs ellen mindent meg kell próbálnunk, hiszen egy győzelem sokat jelentene a csapatunknak. Ehhez viszont sokat is kell majd tennünk nem csak egyénileg, hanem csapatként is. 

Horváth Zsófi másodedzőnk jól tudja, milyen hangulata van a pécsi csarnoknak és jó lenne az Ő tapasztalatából erőt merítenünk:

 

 

A mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik és a Tőzsér Dénes, Goda László, Oláh Márk (Fekete László) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá csajok!

2019. október 26. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg