Hazai pályán zárjuk a 2022-es évet
2022. december 14.

A 9. fordulóban a tabellaszomszéd ELTE-Fortis együttesét fogadjuk csütörtökön délután az Ostoros Károly Munkacsarnokban. Együttesünk négy győzelemmel és ugyanannyi vereséggel a hetedik a tabellán, míg fővárosi ellenfelünk 2/6-os mutatóval áll mögöttünk a nyolcadik pozícióban. Megtévesztő a szereplésük, hiszen a Csata együttesén kívül szoros mérkőzéseket játszottak. Komolyan kell venni Földi Alexanra együttesét, hiszen szeretnénk győzelemmel búcsúztatni az évet. 

-Sérültjeink egy kis pihenő kaptak, többi játékosunk pedig edzéssel készült a csütörtöki összecsapásra. Mindenképp a hozzáálláson kell változtatni, amivel a Csata ellen problémánk volt. Annak örülök, hogy hazai pályán játszunk, így képesek lehetünk visszahozni az agresszivitásunkat és bátorságunkat, ami jellemzett minket az előző hazai mérkőzéseken is. Mindenképpen keményítenünk kell a védekezésen, azt sokkal agresszívebbé kell tenni. Ellenfelünknél egy-két olyan kaliberű játékos is van, akik képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Az lesz a kulcs, hogy milyen védekezéssel tudunk előrukkolni a csütörtöki napra. A támadójátékunk az eddig hazai pályán viszonylagosan olajozottan működött. Természetesen azért abban is megbeszéltünk pár dolgot. Szeretnénk nyerni, hogy jó szájízzel mehessünk az ünnepekre- nyilatkozta honlapunknak Czukor Bence, vezetőedző. 

A találkozó tehát csütörtökön 16:30-kor kezdődik. A lányoknak szükségük lesz a buzdításra, így nagy szeretettel hívjuk és várjuk szurkolóinkat az összecsapásra. 

2022. december 14. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg