Hazai pályán sokkal több tűz kell
2019. április 20.
Folytatódik az elődöntő


Sajnos az első elődöntő mérkőzésen, Sopronban, nagy vereségbe szaladtunk bele. Aki az eredményt nézi, az valóban ezt látja, de, aki a helyszínen látta az már mást mondana. A Sopron esélyeshez méltóan annyit adott ki magából, ami szükséges. Csapatunk 15 percen keresztül jól tartotta magát, de ekkor jöttek a hibák és a rengeteg kihagyott ziccer.  Az idei Euroliga negyedik Sopron maximálisan kihasználta a hibáinkat és így nagy különbség alakult ki a csapatok között. 

Gáspár Dávid értékelésében elmondta, hogy hiányolta néhány játékosból a tüzet, hiszen mint mondta elődöntőt nem minden évben játszhat csapatunk. A vezetőedzőnk szeretné, ha csapatunk előbbre tudna lépni védekezésben és támadásban is és bízik benne, hogy szorosabbá tudjuk majd tenni a második mérkőzést.

Az első mérkőzésen Benke Sára egy triplával szállt be a padról és reméljük húsvétvasárnap is lesz lehetősége hozzátenni a csapat teljesítményéhez. 

 

 

Az április 21-i találkozó 19 órakor kezdődik a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban. A játékvezetők Papp Péter, Söjtöry Tamás, Csabai-Kaskötő Brigitta (Forrai Sámuel) lesznek. 

Hajrá csajok!

2019. április 20. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg