tippmix
Hazai pályán sokkal több tűz kell
2019. április 20.
Folytatódik az elődöntő


Sajnos az első elődöntő mérkőzésen, Sopronban, nagy vereségbe szaladtunk bele. Aki az eredményt nézi, az valóban ezt látja, de, aki a helyszínen látta az már mást mondana. A Sopron esélyeshez méltóan annyit adott ki magából, ami szükséges. Csapatunk 15 percen keresztül jól tartotta magát, de ekkor jöttek a hibák és a rengeteg kihagyott ziccer.  Az idei Euroliga negyedik Sopron maximálisan kihasználta a hibáinkat és így nagy különbség alakult ki a csapatok között. 

Gáspár Dávid értékelésében elmondta, hogy hiányolta néhány játékosból a tüzet, hiszen mint mondta elődöntőt nem minden évben játszhat csapatunk. A vezetőedzőnk szeretné, ha csapatunk előbbre tudna lépni védekezésben és támadásban is és bízik benne, hogy szorosabbá tudjuk majd tenni a második mérkőzést.

Az első mérkőzésen Benke Sára egy triplával szállt be a padról és reméljük húsvétvasárnap is lesz lehetősége hozzátenni a csapat teljesítményéhez. 

 

 

Az április 21-i találkozó 19 órakor kezdődik a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban. A játékvezetők Papp Péter, Söjtöry Tamás, Csabai-Kaskötő Brigitta (Forrai Sámuel) lesznek. 

Hajrá csajok!

2019. április 20. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Ács Alexandra
Nagy Dóra
Jurkó Noémi
Kovács Georgina
Dömötör Dorina
Horváth Fanni
Horti Dóra
Török Kata
Horváth Fruzsina
Preisinger Boglárka
Kuttor Enikő
Csutorás Fanni
Janis Ndiba
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics