Harminc percig jól tartottuk magunkat a BKG ellen
2021. szeptember 11.

A JAS-FBG 52. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupa második napján az első osztályban frissen feljutó BKG Príma Szigetszentmiklós együttesével játszottunk. 

BKG Príma Szigetszentmiklós - ZTE NKK 92-57 (23-30, 24-11, 16-13, 29-3)

BKG Príma Szigetszentmiklós: Camesha 12, Szórád 17/6, Sofia 14, Raus 6/6, Vári 10/6. Csere: Aldazabal, Angyal 12/6, Kovács 12, Suppán 3/3, Bodnár, Varga 3/3, Mudra 3/3.

ZTE NKK: Frindt 5/3, Kovács 14/9, Horváth Fru. 4, Gorjanácz 16/12, Papp 6, csere: Szórád, Ács A. 3/3, Soós 6, Óházy, Sánta 3/3, Molnár.  Vezetőedző: Czukor Bence

A találkozó elején, extrán kezdtünk. Jól játszottunk, megvoltak a játékaink, megvoltak a helyzeteink és ültek a dobásaink is. A BKG próbált reagálni a helyzetre és felzárkóztak, de a lányok nagyon jól tartották magukat. A második negyedben rossz döntéseket hoztunk és a védekezésünk agresszivitása is lejjebb csúszott. A BKG a félidőre hatpontos előnyt szerzett (47-41). 

Jó energiákkal kezdtünk a nagyszünet után, de sajnos érezhető volt, hogy elfáradtunk fejben. Még tartottuk magunkat, de már nem ment olajozottan a játék. Egy kiélezett és izgalmas mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel, akik kilenc ponttal voltak csak előttünk. Az utolsó negyedben nem tudtuk megtörni a BKG lendületét és szinte mindenhonnan betaláltak, Látszott a lányokon a fizikális fáradtság, nehezek voltak a kétnapos meccsterhelés következtében a lábak. Rossz döntéseket hoztunk védekezésben, míg támadásban nem tudtuk megjátszani azokat a jó helyzeteket, amiket az első félidőben pontra tudtunk váltani és nagy összeesés lett a vége. 

Czukor Bence: Összességében jó teljesítmény nyújtottak a lányok, hiszen több mint harminc percig partiban voltunk, az első osztályba frissen feljutott, légiósokkal megerősített csapat ellen. Ebből kell építkeznünk, elemezni a hibákat, felgyorsítani a játékot és a védekezésen javítani. emellett sokkal jobb helyzetkiválasztás kell. 

2021. szeptember 11. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#77 Molnár Hanna
#14 Horváth Fanni
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV