Ha higgadtak leszünk, nyerhetünk!
2018. április 18.

Ma este az elődöntő második mérkőzését rendezzük a Szekszárd ellen. Az elsőt a kupagyőztes nyerte 77-65-re. Az első negyedben nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak agresszív játékával, majd amikor felvettük a ritmust, akkor már egyenlő ellenfelei voltunk a KSC-nek.

-  Nem akarunk ugyanabba a hibába esni, mint az első találkozón. Az első pillanattól kezdve higgadtan és koncentráltan kell játszanunk és akkor lehet esélyünk. Arra készülünk, hogy a Szekszárd hasonló játékkal fog előrukkolni, mint a hazai mérkőzésükön – tájékoztatott Gáspár Dávid. 

A csapatban mindenki rendben van és vállalja a játékot. A szurkolókra is szükségünk lesz, hiszen a DVTK elleni sorsdöntő mérkőzésen is ők adtak nekünk lendületet a fordításhoz. 

Horváth Zsófi játékosként sok nagy csatát megélt, most másodedzőként segíti Gáspár Dávid és a csapat munkáját. Zsófi képesnek tarja a lányokat, hogy megverjék a friss kupagyőztest. Ehhez viszont a szurkolók segítségét is kéri:

A találkozó 17.30-kor kezdődik és a Földházi Tamás, Pálla Zoltán, Jakab László (Pázsitka Ferenc) bírói hármas dirigálja majd.

A találkozó megtekintése ingyenes! Mindenkit várunk a csarnokba!

2018. április 15. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg