tippmix
Egy sima egy fordított sormintát követett a legutóbbi fordulóban U16-os gárdánk
2018. december 20.

A kadett lányok Nagykanizsán léptek pályára legutóbb, ahol a hazai csapat mellett a PVSK "B"csapatával is megmérkőztek.

PVSK "B" - ZKTE 43-76 (10-26, 13-20, 10-20, 10-10)
ZKTE: Gombkötő Lili (2), Szabó Kinga (6), Horváth Fanni (23), Markó Vivien (6), Horváth Fruzsina (10). Cserék: Török Kata (10), Ács Alexandra (11), Kocsárdi Emese (-), Németh Kincső (6), Horváth Lili (-), Peterdi Fruzsina (-), Óházy Julianna (2). 

Rosszul kezdtük a találkozót, majd gyors időkéréssel rendeztük sorainkat és átvettük a kezdeményezést. Az ötödik perctől fokozatosan tudtuk növelni előnyünket úgy, hogy közben mind a 12 játékosunknak tudtunk bőségesen játékidőt biztosítani. Ács Alexandra és Török Kata után másik két serdülőkorú játékosunk, Óházy Julianna és Peterdi Fruzsina is bemutatkozhatott csapatunk színeiben egy korosztállyal feljebb is.

ZKTE - Kanizsa DKK 58-91 (16-18, 13-17, 17-29, 12-27)
ZKTE: Gombkötő Lili (2), Ács Alexandra (9), Markó Vivien (2), Horváth Fanni (20), Horváth Fruzsina (9). Cserék: Szabó Kinga (4), Török Kata (5), Németh Kincső (-), Horváth Lili (3/3), Kocsárdi Emese (3), Óházy Julianna (1), Peterdi Fruzsina (-).

Az első félidőben kifejezetten jól játszott csapatunk annak ellenére is, hogy nagykanizsai ellenfelünk szinte a mérkőzés egészében területvédekezést alkalmazott ellenünk. Harcoltunk, küzdöttünk, az első negyedben kifejezetten jól és fegyelmezetten játszottunk, aminek következtében vezettünk is. A következő periódus már a hazai csapaté volt, akik ezután átvették a kezdeményezést és a félidőben hat ponttal 35-29-re vezettek. A térfélcsere és a nagyszünet után a védekezésünk teljesen szétesett, ami összezavarta a támadójátékunkat is és buta eladott labdákkal ajándék ziccereket ajándékoztunk a kanizsaiaknak, akik könyörtelenül büntettek minden hibánkat. Azon dolgozunk, hogy az első félidőben mutatott produkciónkat nyújtani, állandósítani tudjuk és akkor ismét le tudjuk győzni például a Kanizsa DKK csapatát és a hozzá hasonló stílusban kosárlabdázó csapatokat is.

Rózsás Gábor: - A Pécs ellen ügyesen, sziporkázóan kosárlabdáztunk, de a Nagykanizsa elleni vereséget és főleg annak a második félidőben kialakult mértékét nagyon sajnálom. Természetesen átbeszéltük a hibákat a lányokkal, ugyanakkor megbeszéltük a két mérkőzésnek a pozitívumait - mert voltak bőven - is, amelyekből szeretnénk meríteni és amelyekből szeretnénk tovább építkezni. Újoncainkat ezúton is üdvözöljük a fedélzeten a kadett csapatnál, számítunk rájuk a későbbiek folyamán is!

2018. december 20. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#5 Horti Dóra
#8 Janis Ndiba
#9 Evanthia Maltsi
#14 Kovács Georgina
#6 Gáspár-Szalay Virág
#11 Benke Sára
#15 Nadia Parker
#10 Jurkó Noémi
#13 Pusztai Petra
#12 Preisinger Boglárka
#7 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics