A Győrrel találkoztunk, de csak barátságosan
2015. augusztus 31.
Az első nem hivatalos mérkőzésünket játszottuk.

Három hét van már a lányok lábában, ugyanis pontosan 21 napja kezdtük meg a felkészülést a 2015/2016-os szezonra. A Parkerdő, az edzőterem és a termi medicinlabdás edzések után mindeki a dobóedzésekre és taktikai foglalkozásokra vágyik. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy azok sem könnyűek. Az eddig ritkább labdás gyakorlatok a következő időszakban egyre sűrübbek lesznek -árulta el oldalunknak Gáll Tamás vezetőedző. 

Némi változatosságként csütörtökön a UNI Győr csapatát léáttuk vendégül. A két csapat között régóta jó a kapcsolat és ez a közös edzés és barátságos, jegyzőkönyv nélküli találkozó is csak ezt erősítette. A győriek Völgyi Péter vezetésével egy héttel korábban kezdték meg a munkát és ők is még csak a magyar maggal készülnek. Az együttesükben a tavalyi keretből  Laklóth Anna, Koch Dóra, Takács Kata, Horváth Krisztina, Török Ágnes, László Boróka és Nagy Rebeka maradt. Új igazolásként Varga Zsófia tette át a székhelyét Zalaegerszegről, Győrbe és a PEAC-tól érkezett Pap Regina is.A külföldiek szerződtetésével si jól állnak, hiszen az amerikai center Cyesha Goree és a litván válogatott Monika Grigalauskyte, valamint a szerb válogatott európa bajnoka Tamara Radocaj is elkötelezte már magát a zöld -fehérekhez. 

A barátságos találkozó remek hamgulatban telt, habár mindkét edző elmondta, hogy a felkészülés ezen szakaszában még nem megy görgülékenyen a játék. Abban is egyetértettek, hogy a fáradtság ellenére jól mozogtak a lányok. Amúgy a jegyzökönyv nélküli mérkőzésen, nem hivatalosan, de egy ponttal a mieink nyertek.

A galéria a képre kattintva elérhető!

pity

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg