tippmix
A fejlődés már fellelhető a kenguru csapatunknál
2017. november 24.

A hazai rendezésű, második tornájukat győzelem nélkül zárták az Egerszegi Zsebibabák. Kenguru csapatunk két meghatározó játékosa Kocsárdi Réka és Vörös Kamilla nem lehetett velünk. Kocsi betegség, míg Kamilla, sérülés miatt hiányzott.

Első mérkőzésünket a paragvári fiúk ellen játszottunk, ami ismét nagy falatnak bizonyult. Látszik a nemek közötti különbség mind fizikálisan mind technikailag. Sajnos megint nagyon megilletődötten és kicsit félve kezdtünk, aztán megjött a lányok harciassága, de ez még egy szoros mérkőzéshez kevés volt. A második mérkőzésen már harcosan játszottak a lányok,. Szintén fiúk ellen. Az első fordulóhoz képest már felfedezhető volt előrelépés a játék több szegmensében is, látszott, hogy a sok gyakorlásnak van eredménye. 

Eredmények: 

Egerszegi Zsebibabák - Paragváris Sólymok 14-107

Egerszegi Zsebibabák - Ifjú Sólyomfiókák 27-87

Hersics Adrienn/Czukor Tünde: - Hosszú út áll még előttünk, sok tanulnivalóval. Szeptember óta heti két edzéssel készülünk, ismerkedünk a kosárlabda játékkal. A lányok lelkesedése, hozzáállása kitűnő.  A fiúk elleni mérkőzéseken a tapasztalatszerzés, és a határozott, kemény játék gyakorlása volt a célunk. Leányaink dicséretesen helyt álltak a "férfias küzdelemben" is.
Türelmesnek kell lennünk, reális elvárásokkal. Ilyen rövid idő után bíztató, hogy kosárlabdára jellemző mozzanatok is megvalósultak a mérkőzéseken!

Megyünk tovább!

2017. november 23. ZTE NKK


 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Vasas Akadémia
 Vasas Akadémia

2018. december 15. 17.00

Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ELTE-BEAC
58
::
:
ZTE NKK
81
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Nadia Parker
#7 Sigi Koizar
#11 Benke Sára
#14 Kovács Georgina
#10 Jurkó Noémi
#9 Evanthia Maltsi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#12 Preisinger Boglárka
#6 Gáspár-Szalay Virág
#5 Horti Dóra
#13 Pusztai Petra
#8 Janis Ndiba
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics