A fejlődés már fellelhető a kenguru csapatunknál
2017. november 24.

A hazai rendezésű, második tornájukat győzelem nélkül zárták az Egerszegi Zsebibabák. Kenguru csapatunk két meghatározó játékosa Kocsárdi Réka és Vörös Kamilla nem lehetett velünk. Kocsi betegség, míg Kamilla, sérülés miatt hiányzott.

Első mérkőzésünket a paragvári fiúk ellen játszottunk, ami ismét nagy falatnak bizonyult. Látszik a nemek közötti különbség mind fizikálisan mind technikailag. Sajnos megint nagyon megilletődötten és kicsit félve kezdtünk, aztán megjött a lányok harciassága, de ez még egy szoros mérkőzéshez kevés volt. A második mérkőzésen már harcosan játszottak a lányok,. Szintén fiúk ellen. Az első fordulóhoz képest már felfedezhető volt előrelépés a játék több szegmensében is, látszott, hogy a sok gyakorlásnak van eredménye. 

Eredmények: 

Egerszegi Zsebibabák - Paragváris Sólymok 14-107

Egerszegi Zsebibabák - Ifjú Sólyomfiókák 27-87

Hersics Adrienn/Czukor Tünde: - Hosszú út áll még előttünk, sok tanulnivalóval. Szeptember óta heti két edzéssel készülünk, ismerkedünk a kosárlabda játékkal. A lányok lelkesedése, hozzáállása kitűnő.  A fiúk elleni mérkőzéseken a tapasztalatszerzés, és a határozott, kemény játék gyakorlása volt a célunk. Leányaink dicséretesen helyt álltak a "férfias küzdelemben" is.
Türelmesnek kell lennünk, reális elvárásokkal. Ilyen rövid idő után bíztató, hogy kosárlabdára jellemző mozzanatok is megvalósultak a mérkőzéseken!

Megyünk tovább!

2017. november 23. ZTE NKK


 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg