Újra Volán lenni - ZTE NKK blog
2012. december 19.
Egyértelműen hullámvölgyben van a csapat, de ebből, mint minden másból van kiút. A mai találkozó egy lépés lehet előre. Horváth Zsófi blogbejegyzésében erre keres választ és ad biztatást a mai mérkőzéshez.

 

Most már azt hiszem, megváltoztathatatlanul kimondhatjuk, hogy az egyik leghullámzóbb szezonunkat futjuk idén! Ilyenkor nehéz bármit is mondani, mert természetesen senki sem ezt szeretné látni és senki sem érzi jól magát ebben a helyzetben! Nehéz lenne és nincs is itt a helye, hogy mindent leírjak, ami ebben közrejátszik és magyarázatunk talán még akkor sem lenne!
 
Sajnos az előző meccsünk elvette a reális esélyeinket, hogy az alapszakasz végeztével az első négyben benne legyünk. Ez még nem jelenti, hogy az egész szezonunkat innentől temetni kell, csak másképp alakult az eleje. De semmi sincs veszve, az év elején kitűzött célokat még mindig elérhetjük és így is megyünk tovább!!!
 
Elsődlegesen mindenkinek tükörbe kell néznie és lélekben, fejben összeszedni magát, hogy továbbra is hozzá tudjon tenni mindenki a Csapathoz! Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de együtt, csapatként ki lehet jönni ebből a gödörből! Minden csapat életében vannak ilyen pillanatok és biztos vagyok benne, sokan már meg is éltünk ilyet…..és itt vagyunk! 
 
Így én csak azt szeretném mondani, hogy köszönjük azoknak, akik mellettünk vannak továbbra is és hisznek bennünk, szurkolnak, hiszen most is ugyanaz a csapat vagyunk, aki például megverte a tavalyi bajnokot! Ígérem, hogy minél hamarabb próbáljuk megtalálni az igazi énünket és újra az a „Volán” lenni, akit ismerhet mindenki!
 
A mai meccsünk nagyon nehéz lesz a helyzetből adódóan is és amúgy is egy jó ellenféllel állunk szemben! Itt a lényeg talán, nem is feltétlenül a győzelem lesz, hanem, hogy pozitívabban tudjunk kijönni a meccsből, mint az előzőből és mindenki hozzátéve a maga részét, Csapatként együtt működjünk! Saját becsületünkért és természetesen a szurkolók bizalmáért is játszunk és így ha sikerül mindent megvalósítanunk, akkor a végén természetesen meglehet a győzelem is, ami talán az egyik legnagyobb ajándék lenne mindenkinek a „kis Családunkban”!
 
Ma fél hatkor tehát a PEAC csapata ellen lépünk parkettre és remélem, együtt sikerül egy jó eredményt kihoznunk a mérkőzés végére!
 
Hajrá, Csajok!!!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg