Nagy csata várható ma a Szekszárd ellen!
2014. február 05.
Az elmaradt Szekszárd elleni meccsünk következik ma.Hazai pályán egyértelműen a győzelem a cél, a forduló utolsó meccsén!

A mai napon lesz a bajnokság második körének, utolsó meccse. A Szekszárd csapatát látjuk vendégül ma délután, 17 órakor a Sportcsarnokban.

A bajnokság ezen szakaszából már  csak a mai összecsapás van hátra. A csúszások miatt mi még a hét közepén játszunk egy mérkőzést, ami a múlt szombatról tolódott ide. Sajnos valószínűleg nem lesznek annyian  a lelátókon, mint szombaton lettek volna, de bízom benne, hogy szurkolóink kitartanak mellettünk és aki csak teheti ott lesz ma  velünk a csarnokban! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.

Az elmúlt szombaton Győrben játszottunk, ahol szerencsére sikerült megmutatni, hogy a hazai meccsünk ellenük, csak egy nagyon rossz pillanatunk volt! Az első félidőben jól tartottunk magunkat, sőt helyenként még vezettünk is az euroligás csapat ellen. Szerencsére Sanja és Cuki is jól játszott a hétvégén a győri centerek ellen, reméljük ezt a formát becsomagolták meccs után és haza is hozták! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt. A harmadik negyedben sajnos gödörbe kerültünk, ami megpecsételte a sorsunkat, de szégyenkezni így sincs okunk! Az agresszív védekezés ami ellen játszanunk kellett segítség lehet a továbbiakra is, hiszen remek tanulópénz. Ilyen védekezés ellen lehet igazán gyakorolni a figurákat, passzokat, pontosságot! 

A mai ellenfelünkkel sokszor találkoztunk már idén, mindegyik mérkőzés más volt. Nem képviselnek akkora játékerőt, mint a győri gárda, de megvannak a maguk erősségeik és természetesen húzó embereik! Ismerjük a játékosokat és a játékaikat is, sok újdonsággal valószínűleg nem fogunk szembesülni! Koncentrálnunk kell 40 percig, hogy a megbeszélteket minél pontosabban megvalósítsuk! Ha ez sikerül, akkor nem maradhat el siker!

Szerintem mindenki érzi, tudja ennek a mérkőzésnek a súlyát! Hazai pályán nem lehet kérdés, hogy csak a győzelem lehet a cél! A további mérkőzések is függnek ennek a meccsnek a kimenetelétől. Először is a hétvégi ellenfelünk is ezután a mérkőzés után fog kiderülni, valamint az sem mindegy, hogy a rájátszásra milyen eredményeket viszünk magunkkal!

Csatára fel tehát! Kérlek Titeket, aki teheti, jöjjön ma el és szurkoljon nekünk ezen a fontos meccsen! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.Hajrá, Csajok, győzelemre fel! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg