Még egyszer itthon
2013. április 10.
Szezon vége, az ellenfél ismét egy pécsi gárda... Elérkeztünk a rájátszás utolsó lépcsőfokához, ahol egyértelműen a győzelem a cél! Ma este, hazai pályán lépünk pályára és várunk mindenkit a csarnokba, hogy együtt elérjük ezt a célt!

Az idei szezonban utoljára lépünk parkettre hazai pályán. A meccs tétje, hogy lesz a harmadik mérkőzés a két győzelemig tartó párharcban…és természetesen ezzel lehetőségünk arra, hogy megszerezzük az 5. helyet a bajnokságban és szép „finishsel” zárjuk a 2012/13-as szezont.

Az első mérkőzésben is benne volt a győzelem lehetősége, de harminc szerzett labdánk ellenére sem tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Sajnos az elcsent labdák ellenére is kevés volt a könnyű kosarunk és a felállt támadásokban csak hullámzóan találtunk ritmust.

Az hangsúly itt a szezon végén már nem azon van, hogy mennyit tudunk edzeni két mérkőzés között, hiszen fizikális állapotunk adott, az ellenfeleket ismerjük, hanem az fog dönteni, hogy melyik csapat mennyire tudja még összeszedni magát fejben, lélekben és testben!

Ez lesz ma a feladatunk, hogy mi legyünk az „erősebbek” ezekben az aspektusokban és így, csapatként, le tudjuk győzni a fekete-fehér gárdát! A cél most a harmadik meccs kiharcolása! Erre az egyre kell most koncentrálni és nem az előző, vagy a következő mérkőzésre!

Itthon játszunk és remélem, hogy a hétköznapi időpont ellenére ott lesznek velünk azok a szurkolók, akik egész évben támogattak minket és szorítottak nekünk, jóban-rosszban! Együtt sikerülnie kell és az az egy biztos, hogy bármilyen pluszt használni tudunk! smiley

Menjünk hát és még egyszer, itthon, idén utoljára csináljuk meg……EGYÜTT! Csak a kék-fehér!!!wink

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg