Mai napon irány Cegléd!
2013. március 09.
A középszakasz kilencedik mérkőzése következik, a Cegléd csapata ellen. Cél természetesen a győzelem és játékunk jóritmusának megtartása!

Utolsó idegenbeli mérkőzésünkre készülünk a középszakaszban és tovább csatározunk az itt elért veretlenségi sorozat folytatásáért!

Mai napon Ceglédre utazunk egy „matiné” mérkőzésre, hiszen az átlagosnál korábban, délután négy órakor kezdődik az összecsapás. Reméljük sem ez, sem a hosszabb utazás nem zavar meg minket! Kis „belső” információt megosztva, ma korábban indulunk reggel, hogy út közben egy ebéd beleférjen az útba és igazából a négy óra nekünk meg szinte az edzés időpontunk, így igazán nem lehet okunk „panaszra”.  Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

Hét közben a Vasas ellen, helyenként egész jó játékkal sikerült győzelmet szereznünk és tovább haladnunk, a megtalált, talán a nekünk kijelölt, jó úton! Természetesen hibák továbbra is voltak és sajnos nem dobtunk a meccs elején jól, de látszott, hogy az agresszív védekezéssel jobb játékra vagyunk képesek!

Mai ellenfelünk a ceglédi gárda, az ő játékukat mindig nehéz előre kalkulálni. Szerencsére idén, eddig minden mérkőzésünket nyertük ellenük, de a bajnoki nyitányra emlékezve, azért nem volt könnyű dolgunk. Hiszem, hogy azóta változott csapatunk képe és jó irányba, de nem szabad sima meccsre számítanunk. A kék-sárga gárdában minden poszton van olyan játékos, aki egy-egy meccsen kiemelkedőt tud nyújtani. Van kis ember, aki kintről szeret dobni, aki betöréseket választja inkább, de jó leosztásai vannak, palánk alatt van két magasabb emberük is, valamit kintről is jól dobó centerük.

Természetesen, mint a csapatok többsége, a ceglédiek is veszélyesebbek otthon és több nagyobb csapatot is megszorongattak idén. Ellenük is nagyon fontos lesz, hogy a mérkőzés elején ne engedjünk nekik ritmust találni, hogy ne érezzék, hogy esélyük lehet!
Ismét rövid idő telt el az előző mérkőzés óta, most ennél a tempónál teljes pihenőnap nem fért bele a menetrendbe, de csak napi egy edzésünk volt és emellé „szorítottuk” be az ellenfél levideózását és a taktika felkészülést is.

Ma tehát útra (buszra) fel és cél az idegenben való győzelem és a középszakaszbeli szép sorozat folytatása! Valamint, végül, de nem utolsó sorban, a jó ritmus megőrzése és talán még egy lépés előre a játékunkban, hiszen jövő héten a PINKK csapata elleni ki-ki meccsre ez nagyon fontos lesz!

Hajrá, Csajok! Hajrá, Zalaegerszeg! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg