Komló felé kanyarogva
2014. március 30.
Egy kis szünet után ismét bajnoki meccsre készülünk, a középszakasz utolsó 3 összecsapása előtt állunk!

Megkésve bár, de törve nem……itt vagyok és írok pár sort! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.Sajnos a tegnapi estében internetes problémákkal küzdöttem és így egyéb dolgaim elhúzódtak és nem tudtam nekiállni, írni. Ma meg még egy órát is elraboltak az életünkből, így hát most, itt a buszon pötyögök.

Életkép…..fél 12-kor indultunk, így mindenki kénytelen volt az ebédjét a buszra elhozni, így végülis mondhatjuk azt is, hogy közös, csapatebéd volt. Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt. A korai indulásunk oka, hogy junior csapatunk is velünk utazik és a felnőtt meccs előtt még ők is játszanak egyet! A régi szép időket idézi ez, amikor még minden meccsre így utaztunk.

Legutóbb a Magyar Kupa alatt jelentkeztem, ami már egy hete volt. 7 napja ilyenkor épp indulni észültünk lassan a székesfehérvári csarnokba, hogy lejátsszuk a bronz meccset. Nagy nap volt ez kis csapatunk életében és szerencsére sikerült is valóra váltanunk a hozzá fűzött álmainkat! Az idei Magyar Kupa 3. helyét Mi szereztük meg! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt. Nagyon szép eredmény, nagyon jó élmény! Ahogy az egész 3 nap, amit ott töltöttünk Fehérváron! Ezeknek a több napos eseményeknek, mint ahogy már írtam korábban, mindig más „feelingjük” van! 8 csapat, szurkolók, kosaras családunk apraja, nagyja!

Nekem külön élmény volt, hogy két külön díjat is kaptam, amivel semmiféleképpen nem dicsekedni szeretnék, csak megköszönni a csapatomnak, hogy ehhez hozzásegített és mindenkinek, aki ott (vagy máshol) szurkolt nekem! Innen is kiemelném a Nagyszüleimet,  akik a 3 napból, 2-őn részt vettek és tuti ők izgultak legjobban a csarnokban! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.Kívánok mindenkinek ilyen élményt!

Vasárnap este a bronzmeccs után, még Székesfehérváron összeült a csapat vacsorára, egy koccintásra. Majd a hazafele úton folytatódott az ünneplés. Ezalatt egy kedves Barátommal „beszélgettem” telefonon, aki gratulált nekem a díjamhoz. Elmondtam neki is, amit mindenkinek, hogy tudom vannak nálam jobbak, de azt mondta, hogy ne törődjek vele hanem vegyem tudomásul, hogy megérdemlem és ez egy bizonyság, hogy a munka meghozza gyümölcsét és nem csak a külföldiekkel kell elfoglalva lenni, mert utálja Ő is, hogy Mi, magyarok el vagyunk felejtve! Teljesen egyet értek és ezt válaszoltam neki és most üzenem mindenki másnak is!!! „Akkor ezt ajánlom minden 30-as magyarnak, akinek jelent valamit, hogy a magyar bajnokságban játszhat és a szíve dobban, amikor megszólal a Magyar Himnusz, van egy csapata, akiért mindent megtesz és tudja még mi az alázat és a játék igazi szeretete!”

Én sajnos a Magyar Kupa óta nem tudtam edzeni, de természetesen kis Csapatunk halad tovább az úton. Pár nap pihenő után  újra a „Sporiban” voltunk és megkezdődött a felkészülés a hétvégi meccsre. Azaz a mai összecsapásra, amikor is Komlóra utazunk, hogy az idei bajnokságban előszörr találkozzunk a PINKK csapatával. Egy nagyon jó felépítésű csapatról van szó, egál meccset játszottak a most már MK győztes PEAC-cal…….mondjuk mi meg is vertük őket…. Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.Ez persze csak a poén része, de semmiféleképpen nem szabad feltett kézzel pályára mennünk! Az „oddsok” ma lehet nem mellettünk szólnak, de volt már ilyen és lesz is! Biztos nagyon kemény összecsapás lesz, de bízom a lányokban és amit tudok az oldalvonalról segítek nekik!

Ma tehát kosárdélután Komlón és rangadó Zalaegerszegen!A Fiúk a Körmend csapatát fogadják! Szurkoljunk együtt, minden zalaegerszeginek! Hajrá, Csajok! Hajrá, Srácok! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg