Kezdődik a Magyar Kupa!
2014. március 21.
A mai nappal kezdődik a három napos kosárlabda hétvége, Székesfehérváron.Kezdésnek a Cegléd csapatával találkozunk, hogy kiharcojuk a továbbjutást érő győzelmet!

A szerdai mérkőzés után nem sok időnk volt a semmittevésre, hiszen csütörtökön délután már a csarnokban voltunk egy átmozgató edzésen, majd buszra szálltunk, hogy eljöjjünk a Kupa helyszínére.A vacsorát már Székesfehérváron ettük és kis szabad program után már az esti pihenésre koncentráltunk, hogy meg legyen a kellő energia a mai meccsre!

A szállodában másik három csapat is van, velük már este, vagy a reggeli folyamán találkoztunk. Baráti a hangulat, de úgy gondolom kis feszültség azért van a levegőben. A délelőtti órákat, gyönyörű napsütésben a belvárosban töltöttük. Itt a többi csapatból is találkoztunk játékosokkal, vezetőkkel.

Székesfehérvár pár napra a miénk! Egy ilyen Kupa mindig teljesen más, mint a bajnoki meccsek, más hangulat, más tét. A mai napon nekünk is a hosszú hétvégéért kell mgharcolnunk, de készen állunk a kihívásra!

Minden energiára szükségünk van, mindenkire, aki nekünk szurkol! Hajrá, Csajok! Harcra fel a győzelemért!

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg