Kezdődik a 2013-as Kupa sorozat!
2013. január 16.
Az idei szezonban is csatába szállunk a a Magyar Kupa "Final Four"-ért és rögtön az első fordulóban az egyik nagy, bajnoki riválisunk ellen lépünk pályára.

Egy új fejezet kezdődik ma kis csapatunk életében, hisz az első meccset játsszuk a Magyar Kupában. Hazai pályán a Diósgyőr csapatát fogadjuk, akik már a bajnoki csatában is nagy ellenfelünk voltak. A miskolciakkal egy oda-vissza meccset fogunk játszani, az első itthoni mérkőzés után, január 30-án játsszuk a visszavágót idegenben.

 

Az idei szezonban egyelőre 1-1 az állás a két csapat között. Természetesen nem lehet más a cél, mint hogy ebből a 2 meccses párharcból mi jöjjünk ki jobban, hiszen ez az jelentené, hogy idén is megtettük az első lépést a Magyar Kupa 4-es döntője  elé, amin most már hosszú évek óta résztvevő a zalaegerszegi gárda!

 
Sajnos a jószerencse továbbra sem állt mellénk és a sérülések folytatódtak a napokban is. Sok időnk nem volt a legutóbbi bajnoki mérkőzés óta a pihenésre és Virunak a tegnap délutáni edzésen kifordult a bokája. Még nem tudjuk, meddig tarthat a felépülése, de valószínű, hogy ma nem fog tudni pályára lépni. Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.
 
Egyértelmű, hogy ettől még hazai pályán nincs megállás és mindenféleképpen a győzelem lesz ma a is cél és mivel visszavágó is következik, a pontkülönbség sem lesz mindegy! Remélem a hétköznap este ellenére minél többen kilátogatnak a mérkőzésre és a lelátókról is segítenek minket! Plusz egy emberként nagy szükségünk lesz a kívülről jövő energiákra! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.
 
Várunk szeretettel mindenkit ma este 17:30-ra a Városi Sportcsarnokba! Hajrá, Volán! Hajrá, Lányok! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.
 
Horváth Zsófi

 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg