Javítás a blogban és remélhetőleg a pályán is!
2013. március 02.
Ma Szekszárdra utazunk, azzal a nem titkolt céllal,hogy megtartsuk a középszakaszban eddig kiharcolt veretlenségünket!

Először is szeretném azzal kezdeni a mai írást, hogy elnézést kérek az előző blogban elkövetett, nem is pici hibámért! Bár igazából nem sokan hívták rá fel a figyelmemet, de azt írtam, hogy az alapszakaszban kétszer vertük a Szekszárd csapatát, ami nem igaz. Játszottunk velük egy edzőmérkőzést is és úgy tűnik ez egy kicsit megzavart. Tehát bocsánatot kérek ezért a „bakiért”, nem nagyképűség volt az oka, vagy flegmaság!

Vissza a jelenbe! Egy szokatlanul hirtelen visszavágója következik a szerdai mérkőzésünknek. Most bátran állíthatom, hogy előző mérkőzésünk végén, győztesen hagytuk el a pályát! Ez egy jó alap lehet a mai összecsapásra.

Tehát a hét közepén lejátszott hazai meccs után most Szekszárdra utazunk, hogy, remélhetőleg, folytassuk a 6 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunkat a középszakaszban és egyben a pályán is kijavítsuk azt a „botlást”, amit én itt az írásban követtem el!

A szerdai mérkőzésünk, bár nem volt a legszebb, de sikerült meccs végére felőrölni az ellenfél elejét és így megszerezni a győzelmet. Ez hazai pályán a minimális elvárás volt, de ma idegenbe utazunk. A tolnai csapat hazai pályán mindig is veszélyes volt. Képesek extra dobóteljesítményre és ezzel olyan ritmust szereznek, hogy bármelyik csapatot képesek kellemetlen helyzetbe hozni. Ezt mi tudjuk a legjobban! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.  

Bár úgy gondolom és leginkább remélem, hogy mi sem fogunk ismét egy olyan pocsék dobóformát produkálni, mint itthon az első félidőben, de a mérkőzésünket mégsem erre kell építenünk! Az alapnak inkább a kemény védekezésnek kell lennie, hiszen nagyon fontos lesz, hogy az előbb említett önbizalommal teli játékig ne jussanak el a szekszárdi lányok! 

Sok idő nem telt el az előző mérkőzés óta, így most az edzések darabszáma nem volt sok, de úgy gondolom jó ritmusú edzéssel készültünk tegnap este is. Pár változtatást megbeszéltünk, hogy mire kell figyelni védekezésben, mire kell jobban koncentrálni a támadásban. 

Nagy titkok nincsenek, a labda még mindig gömbölyű! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét. Szerintem, ha megfelelő koncentrációval játszunk, mind védekezésben, mind támadásban, akkor 40 perc alatt, apró lépésekkel ismét ki fogjuk tudni harcolni a győzelmet! Ami biztos, nagyon fontos lesz még, hogy ne menjünk bele abba a rohanásba, amit esetlegesen ellenfelünk próbál ránk kényszeríteni, hogy az ők „kapkodós” stílusukban játszunk!

Tehát buszra fel és irány kicsit dél, a cél egyértelműen a győzelem! Hajrá, Volán! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg