Itt a második forduló, kezdődik a szezon!
2013. december 07.
A Vasas csapatát fogadjuk ma és ezzel elkezdődnek a tét mérkőzések a bajnokságban! Mese nincs, a cél természetesen a győzelem!

Már el is repült ez a két hónap, pörögtek az események, a bajnokság 1/1-es fordulója le i s zajlott. Még mielőtt bárki komolytalanságot vélne felfedezni, az biztos, hogy csak félreértés, vagy a mosolygós, vidám, viccelődős Mikulás napi hangulat műve lehet! Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t.

Komolyra fordítva a szót! Elérkeztünk a bajnokság második szakaszához, ahol az eddigi ellenfeleink mellé még csatlakozik a Győr csapata és így az öt csapat játszik egy újabb oda-vissza kört. Ennek a fordulónak már komoly tétje lesz, ami a bajnokság folytatását erősen befolyásolja, hogy melyik csapat hol versenyezhet tovább.

Az első fordulót vegyes érzelmekkel zártuk, nem feltétlenül a győzelmek, vereségek aránya miatt, de csapatunk nem tudott egy kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtani. Nagyon részletekbe nem szeretnék bocsátkozni, hiszen egy teljesen új szakasz érkezik!

Mostanra már talán Szanját is sikerült teljesen beépíteni a „körforgásba” és így teljes értékű, plusz egy fővel indulhatunk neki a meccseknek. Az első szakasz vége óta eltelt két hét. Az első héten kicsit fizikálisabb munka folyt, hogy még jobban megerősödjünk a kondinkban és a még mindig nem túl nagyszámú csapatunkkal is bárkivel felvehessük, futásban a versenyt! Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t.

A második hét, azaz ez a hét már inkább a meccsre való készülésről szólt! Ezzel a héttel megkezdtük a szokásos munkát, ami zajlani szokott mérkőzések előtt.  A hétfői naptól kezdve lépésekben átvettük az ellenfelünk elsődleges figuráit, mi lenne a megfelelő védekezés ellenük. Aztán a játékosokra is egyesével kitértünk, erősségek, statisztikák, védekezés ellenük, stb. Majd végül pénteken centerek-kisemberek bontásban videóztunk is.

Úgy gondolom a szellemi, fizikális felkészülésünk rendben zajlott és bár (természetesen) vannak kisebb-nagyobb fájdalmak, itt-ott a csapatunkban (márhogy a játékosoknál Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t. ), de ez nem lehet akadály a mai mérkőzésen!

A mai ellenfelünk a Vasas csapata lesz. A fővárosiakkal idén is játszottunk már pár meccset, de természetesen nem lehet ezekből következtetni. Ahogy mi is, ők is képesek egyik nap így, másikon úgy játszani. A lényeg az lesz, hogy a megbeszéltek alapján agresszív védekezéssel menjünk ellenük, így a fiatal csapatot hibákba hajthatjuk, amiből nekünk lehet pár könnyű támadásunk. Ezekkel találhatjuk meg saját ritmusunkat és talán sikerül egy jó hangulatú, élvezhető (mind szurkolók, mind játékosok számára) mérkőzést játszanunk!

Tehát ezek a mostani események. Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t. Remélem a tegnapi napon mindenkinél járt a Mikulás és hagyott egy pár kedvességet, finomságot a csizmákban! ;-) Nálunk is járt az öltözőben, így panaszra semmi okunk! Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t.

Tudom, hogy a mai nap munkanap, de remélem az ünnepi hangulat megmaradt mindenkinél! Gyertek ki a meccsre és remélem, az ünneplés ott folytatódhat! Ma ismét dupla mérkőzés lesz a Városi Sportcsarnokban! Ráadásul idén az utolsó, sőt mi ebben az évben ma lépünk utoljára pályára idehaza!

Várunk mindenkit sok szeretettel, jó hangulattal! Hajrá, Zalaegerszeg! Csak a –kék-fehér!  Shift+R javĂ­tja ennek a kĂ©pnek a minĹ‘sĂ©gĂ©t. Shift+A javĂ­tja az oldal összes kĂ©pĂ©nek minĹ‘sĂ©gĂ©t.

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg