Itt a következő lépcsőfok
2013. március 27.
Kezdődik a rájátszás következő szakasza, ahol a bajnoki "final four"-ba jutásért harcolunk. Ellenfelünk a DKSK csapata, akiket már jól ismerünk korábbról! Irány Miskolc, győzelemre fel!

Hosszú idő után újra itt. Eljött a rájátszás következő szakasza. Bár az elmúlt másfél hétben rendes mérkőzésünk nem volt, de azért a csapat élete nem állt meg! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

A középszakaszunk ugyan nem úgy fejeződött be, ahogy igazán szerettük volna, de szerencsére egyelőre még ugyanabban a pozícióban vagyunk, mint három másik csapat és a hazai pálya előnyét leszámítva, azonos helyzetből startolunk!

A soron következő ellenfelünk a Miskolc csapata és mivel az alapszakaszban ők előttünk végeztek, ezért ezt a két győzelemig tartó párharcot idegenben kezdjük. 

Az alapszakaszban és a Magyar Kupában is kétszer-kétszer játszottunk már a borsodi csapat ellen. Egyelőre az összecsapások állása döntetlen, így láthatjuk, érezhetjük, hogy igazából még semmi nem dőlt el!

A diósgyőriek múlt hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjén vettek részt és a harmadik helyet szerezték meg. Így tehát két mérkőzést is le kellett játszaniuk a közelmúltban. Mi sajnos idén nem vettünk részt a Kupa érmeiért való küzdelemben, így edzésekkel készültünk a soron következő összecsapásra. A programba két edzőmérkőzés is belefért, az egyik Sopronban, a most már Magyar Kupa győztes hazaiak ellen, ahol sajnos csak heten tudtunk pályára lépni. A másik pedig most kedden a ZTE fiúk ellen. Mindkét meccsen tudtuk már gyakorolni a DKSK elleni taktikát.

Ellenfelünket elég jól ismerjük, hiszen, mint írtam, idén már négyszer léptünk parkettre egymás ellen. A figurákat újra átnéztük, gyakoroltuk edzésen, a védekezést ellenük, de természetesen az alapok maradnak a „régiek”! A kemény védekezés lesz az elsődleges, hogy ellenfelünknek minden egyes labdáért meg kellje dolgozniuk és így ne tudjanak a saját ritmusukban játszani! Saját magunknak meg pont az lesz a lényeg, támadásban, hogy játékainkat jó ritmusban, pontosan játsszuk!

Egy biztos, csapatmunkára lesz szükség, hogy egy jó csapat ellen idegenben meg tudjuk szerezni a győzelmet! Agresszív, pontos játék kell és mindenkinek belerakni a közösbe! A meccs 40 percig tart, ezt nem szabad elfelejteni akármi is történik a meccs közben!

Így indulunk neki a kis túránknak, az ország másik felébe. Remélhetőleg az úton nem lesznek hóakadályok és simán érkezünk az összecsapásra!

Az energiákat este hatra várjuk Diósgyőrbe! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét. Ne feledjük, Kék az Isten! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.Hajrá, Volán!Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg