Irány Szekszárd!
2013. október 20.
Ma sem tétlenkedünk, folytatódik a bajnokság, Tolna megyébe utazunk és természetesen a veretlenségünk megõrzése a cél!

Már itt is van az elsõ kör utolsó meccse! Elég hamar ideértünk, sajnos, de ami jó hír, hogy ezt két gyõzelemmel tettük! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Az elõzõ meccsünk talán egy „csipettel” már jobban sikerült, mint az elsõ idegenbeli összecsapás. Reméljük, hogy ez a tendencia folytatódik, hisz természetesen ma sem más a célunk, mint a gyõzelem, de tudjuk ez nem fog simán menni. Ellenfelünk egy vereségen van túl, így most talán még nagyobb a gyõzni akarási vágy bennük, de egy a fontos, nem lehet nagyobb, mint bennünk! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

A hetünk edzés szempontjából megint kicsit össze-vissza volt, de lehet ez többet már nem is írom meg, mert nekünk ez az alaphelyzet és ebbõl is építkezni tudunk! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.Létszámban sem voltunk teljesek minden edzésen és csarnokunkat is ismét „kölcsönadtuk” egy rendezvénynek! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Meg kell jegyeznem ez egy igen jó kis rendezvény volt, azaz még a mai napon is tart, hiszen Csokoládé Napok vannak a csarnokban…..tapasztalatból mondhatom…..nyammmiiii!!!! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Csapatunk ezen a héten is járta a várost, most iskolákba látogattunk el. Kedden egykori játékosunk, Princess Hersics Höri Adri által szervezett vérre menõ mérkõzésen vettünk részt a Kölcsey iskolában.Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét. Itt az iskola Fiú kosarasai csatlakoztak csapatunkhoz, míg az ellenfél ZTE csapatát a Lányok erõsítették.Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét. Gondolom nem kell mondanom ki nyerte a meccset…. kérdés sem lehet?! Természetesen a mérkõzés döntetlennel zárult, a csapatok, sportszerûen elfogadták ezt az eredményt és így mindenkinek juthatott a gyõztesnek járó finomságokból! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Pénteken a Liszt iskolába voltunk hivatalosak, ahol sok gyerek várta az érkezésünket, itt aktívan vehettünk részt a kosaras porontyok edzésén, amit Ildi „néni” vezényletével hajtottunk végre. Remélem legalább annyira jó élmények ezek a látogatások a gyerekeknek is,mint nekünk és talán egyre többen megszeretik a mi „kis” sportágunkat!Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

A múlt heti blogból kimaradt, de semmiféleképen nem merült a feledés homályába az a tény, hogy Viru edzõi karrierje is nagy sebességgel beindult! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét. Párszor láttam csapatát edzéseken is, ahol férjeura, Dáviddal dolgoznak együtt a lányokkal és nagyon jó volt nézni õket! De most már a mérkõzések is elindultak és eredménytõl függetlenül jó volt hallani Virutól az élményeit! Szurkoljatok nekik is!Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, a hiányosságokat….ha esetleg vannak Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.…..ígérem, pótolom! Mára mindenkinek szép napot, jó ebédet és pihenést, aztán 6 órától természetesen jó szurkolást! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét. A Fiúkat se felejtsétek, õk Sopronban játszanak, ahol hozzánk hasonlóan a veretlenségük megõrzése a cél!

Hajrá Kék-Fehérerek……ma inkább a Kék! Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.Shift+R javítja ennek a képnek a minÅ‘ségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minÅ‘ségét.

Következõ mérkõzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Elõzõ mérkõzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg