Irány kelet, cél a győzelem!
2014. március 18.
Holnap délben Ceglédre indulunk, hogy fontos mérkőzést játsszunk! Cél a győzelem, egy jó kezdet erre a hétvégére!

Kedves Olvasók!

Ma ismét egy rövidebb írással jelentkezem, mert elég fáradt vagyok és még van mit tenni! J Ez a hét elég sűrűre sikeredett, de nem baj ez, mert nagyon bízom benne, hogy vidám, sikeres 5 nap előtt állunk!

Holnap Ceglédre utazunk, ismét egy hosszabb túra előtt állunk és ráadásul este 7-kor kezdődik a mérkőzés. Így még itthon ebédelhetünk és úgy indulunk meg keletre. Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.

Nagyon fontos mérkőzés a holnapi, több szempontból is! A bajnokságban be kell biztosítani a minél jobb helyezést, hogy a rájátszás előtt minél több csapatot tudjunk magunk mögé szorítani! A Cegléd, legutóbbi mérkőzésén győzelmet aratott a szekszárdi lányok ellen és ezzel biztos nagyobb önbizalommal lépnek ellenünk is pályára. Nem szabad hagynunk, hogy az ő akaratuk érvényesüljön! Mint a hazai mérkőzésen is, 40 perc alatt kell legyőznünk őket. Amiért még nagyon fontos ez a mérkőzés és hogy győztesként hagyjuk el a pályát az az, hogy pénteken a Magyar Kupa 8-as döntőt is a kék-sárgákkal kezdjük és nem szabad, hogy negatív előjelek szerepeljenek a meccs előtt!

A feladat tehát adott! Nem is lehet más a cél, mint a győzelem! Az ellenfélnek két húzó embere van, egy mezőny és egy center poszton. Fontos feladat lesz, hogy ezt a két játékost minél jobban megfogjuk, hogy ne kapjanak lendületet a meccs elején! A meccsen a mi akaratunknak kell érvényesülnie és 40 percig jó ritmust kell diktálni és akkor fel tudjuk őrölni az ellenfelet fizikálisan!

Előre tehát a győzelemért! Már rég írtam, de akkor holnap várjuk a „távenergiákat” Ceglédre! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt. Hajrá, Csajok! Mindent bele! Shift+R javĂ­tja ennek a kÈpnek a minĹ‘sÈgÈt. Shift+A javĂ­tja az oldal Ăsszes kÈpÈnek minĹ‘sÈgÈt.

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg