Irány Budapest!
2013. február 06.
Mai napon különösen fontos mérkőzésre utazunk a fővárosba, hiszen nem csak a győzelem megszerzése a cél, hanem az alapszakaszban elkövetett nagy bakink kijavítása is!

A mai napon a középszakaszt folytatjuk, Budapestre utazunk a Vasas otthonába. Múlt héten sajnos befejeződött az idei Kupa küzdelmünk, így már csak a bajnokságban csatározunk tovább.

Sajnos miskolci szereplésünk nem úgy sikerült ahogy titkon reméltük és bár végig ott volt a remény, hogy sikerül megtartanunk valamennyit az itthon megszerzett soványka előnyből, a mérkőzés végén a piros-fehér gárda került a továbbjutó pozícióba. Bár nem játszottunk jól és sajnos nagyon rosszul dobtunk, igazán senki sem találta meg a jó dobóformáját, mindenki akarta ezt a győzelmet és nagy lendülettel vágtunk bele a mérkőzésbe. Ez Diósgyőrben nem volt elegendő, de egy jó kiindulópont a következőkre!

Jön tehát a bajnokság ezen szakaszának második meccse és nem is akármilyen harc lesz! Mindenki emlékszik talán, hogy legutóbbi pasaréti szereplésünk nagyon rosszul végződött és ha másért nem is, ezért biztos, hogy egy jó meccset kell játszanunk és bebizonyítani magunknak, hogy az csak egy nagy hullámvölgy volt a csapatunk életében!

Minden mérkőzés nagyon fontos itt a középszakaszban, hiszen mint már korábban is írtam, továbbra is esélyünk van a végső „final four”-ra, de ahhoz minél több győzelmet be kell most gyűjtenünk! A győzelmek mellett a másik nagyon fontos dolog, hogy végre megtaláljuk a saját ritmusunkat és hullámvölgyek nélkül tudjuk a szintet tartani.

Sajnos a sérülések továbbra sem kerülnek el minket teljesen és így nehéz formába lendülni, hiszen szinte semennyi 5-5 elleni kosárlabdát nem tudunk gyakorolni edzéseken. Ettől függetlenül, természetesen már napok óta készültünk erre a mérkőzésre és átnéztük ellenfelünk figuráit és játékosait. Ilyen szinten teljesen felkészültünk, most már „csak” a fizikális rendben lét lenne a fontos!

Ha az időjárás is úgy gondolja és nem lesz különösebb akadály, ma este fél hétkor játszunk Budapesten. Fontos lesz, hogy az előző mérkőzéssel ellentétben, ha sikerül előnyre szert tennünk, akkor ne engedjük a hazaiakat, hogy rendezzék soraikat! Nem kell az első percben megnyernünk a összecsapást, hanem kemény játékkal, lépésről lépésre megdolgozni az ellenfelet! 

Ezekkel a gondolatokkal vágunk neki a fővárosi túránknak és reméljük este már a második középszakasz győzelmünket „ünnepelhetjük”! Hajrá, Lányok! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Horváth Zsófi

 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg