Irány a Fõváros, mai ellenfél az MTK!
2013. december 14.
Második tétmeccsünkre utazunk ma Budapestre. Természetesen a cél a gyõzelem, hogy még egy lépést tegyünk a csoportban, a végsõ, jó helyezésért!

Sziasztok…..és természetesen jó napot Mindenkinek! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. December 14. van és most nagy hirtelenjében ránk szakadt a bajnokság és a meccsek és szinte két héten belül játszunk annyi mérkõzést, mint azt tettük a szezon elsõ két hónapban. De nem sok, nagyobb öröm érhet egy sportolót! Én legalábbis örülök neki, hogy 5-5 ellen, téttel játszhatunk meccseket! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

A soron következõ a mai, MTK elleni összecsapás. Kicsit „kanyargós” a dolog, mert ugyan most a fõvárosban játszunk ellenük, de még most sem a hazai pályájukon. Nem irigylem Õket, így nagyon nincsen hazai pálya! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. A mai estén, a Vasas pályáján találkozunk az MTK lányaival. Az idõ is kicsit szokatlan számunkra, hiszen este 7-kor van a meccs és ilyenkor mi már edzést, meccset, mindent be is szoktunk fejezni. De sebaj, most lehet ott is, akkor is bizonyítani!

Idén már kétszer találkoztunk a kék-fehér gárdával és mindkét meccsen sikerült legyõznünk õket! Azt is hozzá kell tenni, hogy mindkettõ mérkõzés nálunk, Zalaegerszegen volt. Valamint arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy mindkét összecsapás elég nyögvenyelõs volt, sajnos nem a legszebb kosárlabdánkat mutattuk! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Ezen kell ma változtatni! Azaz nem is a szépségen, de az eredményességen! Egy jó szerkezetû csapattal állunk szemben, több olyan emberrel, aki képes tíz pont fölött dobni és vállára venni a csapatot.

Természetesen eheti ellenfelünket is tanulmányoztuk mind papíron, mind a pályán, mind videózás alatt. Tartanunk kell magunk a megbeszéltekhez, fõleg védekezésben és akkor könnyebben találjuk meg ritmusunkat a támadásban is. Ezt lehet túl sokszor leírom és közhelynek tûnik, de igazából így van! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. Ha agresszívan, jól védekezünk és ezzel hibára kényszerítjük az ellenfelet, van esetleg pár szerzett labdánk, amibõl könnyû kosarakat tudunk dobni, akkor az ritmust adhat a támadásban és nem utolsó sorban önbizalmat is! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Gondolkoztam mi történt még velünk a héten, de sajnos most nem ugrik be semmi olyan egetverõ hír! Annyit még talán elmesélek, hogy a héten nem a ZTE fiataljaival játszottunk edzõmeccset, hanem szerda délután a ZKK csapatával. Szokatlan volt az ellenfél, talán egy ici-picit ( Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. ) lassabbak, mint a fiatalok, de tapasztalatból biztos több volt a pályán és ezért talán még jobban kellett koncentrálnunk a védekezésünkre és támadásunkra is! Úgy gondolom, hogy hasznos meccs volt és ezúton is szeretném megköszönni a Fiúknak a lehetõséget! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Azt hiszem erre a hétre ennyi most, elnézést ha bármit kifelejtettem! Néha kicsit elkószálnak a gondolatok! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. Szép hétvégét mindenkinek és ezen a szürke napon estefelé ha akad pár szabad perc, szurkoljatok innen a távolból is! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.Hajrá, Volányok! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Következõ mérkõzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Elõzõ mérkõzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg