Idehaza, a Sopron ellen
2014. április 05.
Eljött a középszakaszunk utolsó mérkőzése. Változtatások után, mai napon, hazai pályán játszunk a zöld-sárga gárda ellen, szezon ezen részének lezárásaként.

Újra itt a meccsnap és szerencsére megint dupla meccset játsszunk a Fiúkkal, így kosaras délutánra „nevezhetnek” a sportbarátok!

A mai napon, az elmúlt héten már harmadszor lép pályára csapatunk és ráadásul mindegyik meccs „nagy” csapatok ellen volt. Ezen a szombaton a soproni lányok lesznek a „vendégeink”. Egy időpontváltozás miatt került ide ez a mérkőzés, a középszakaszunk utolsó összecsapása.

A Sopron ellen idén több meccset is játszottunk, a felkészülés alatt, az idegenbeli bajnoki, a MK elődöntőjében. Egyértelmű, hogy a zöld-sárgák egy nagyon jó szerkezetű, jó játékerőt képviselő csapat. De azt is ki kell emelni, hogy minden meccsen volt olyan szakasz, ahol partiban tudtunk lenni velük. Erre kell koncentrálni ma is és haza pályán kis kellemetlenséget okozni ennek a neves ellenfélnek!

Sok ideje nem volt pihenni a Lányoknak, hiszen a szerdai mérkőzés után összesen két nap volt a ma délután csatáig! Sajnos ez most egy ilyen szakasza a bajnokságnak, de ez nagyon másképp a végső rájátszásban sem lesz másképp! Fel kell vennünk ezt a ritmust, hiszen szezon végén a meccsnaptár mindig besűrűsödik.

Ezen a szombat délután tehát, Mi a Magyar Kupa döntős Sopront fogadjuk, míg a Fiúk rangadót játszanak a Falco csapatával. Remélem két, jó hangulatú meccs lesz ma a Sportcsarnokban és mindkét csapat örömet tud szerezni a szurkolóknak!smiley

Gyertek, szurkoljunk együtt! winkCsak a Kék-Fehér!!!!!yes

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg