Idegenben a győzelemért!
2014. január 19.
Ma este a Vasas ellen lépünk pályára, idegenben, ahol az 2014-es év első győzelmét szeretnénk megszerezni!

Újra vasárnap és újra meccs….tehát itt az új blog is. wink A múlt heti rossz szereplés után, új lendülettel utazunk Pestre és természetesen más nem is lehet a cél, mint a győzelem!

Egy hét telt el a legutóbbi mérkőzés óta és a hétfői pihenő után már meg is kezdtük a felkészülést a Vasas elleni összecsapásra. Nem volt könnyű hetünk, hiszen fejben, lélekben is össze kellett szedni magunkat, de szerintem a hét vége felé már nagyon jó edzéseink voltak!

Kedden természetesen átbeszéltük az ellenfél játékosait, de mivel játszottunk már többször a fővárosiakkal, így ez csak frissítés volt! Ugyanez igaz a figuráikra is, amiket egész héten gyakoroltunk, az 5:5 elleni játékban is. Ilyen formában még jobban megérezhettük a védekezést a játékok ellen. A videózás péntek délelőttre maradt. Szombaton még 2-kor, szokatlan időben volt a utolsó edzésünk, ahol még megtettük az utolsó simításokat!

A héten az edzések mellett még más programunk is volt. Szerdán délelőtt 5 játékosunk a Petőfi iskolában járt, testnevelés órán, ahol a 2., 3. osztályos lelkes diákokkal kosárlabdáztak együtt. Pénteken pedig a Mindszenty iskolában voltunk 4-en a csapatból, itt idősebb korosztálynál, ahol kicsit lassabban indult a tesi óra, de a végére egy nagyon jó hangulatú verseny alakult ki! smiley

Ma tehát egy ilyen mozgalmas hét után indulunk Budapestre, hogy a kék-piros gárdával összecsapjunk. Egy fiatal, lendületes csapattal állunk szemben, akik hazai pályán biztos nagy lendülettel, önbizalommal fognak nekiugrani a meccsnek. Nekünk a saját játékunkat kell megpróbálni játszanunk és agresszív, kemény védekezéssel hibákra kényszerítenünk a hazai csapatot! Sajnos Töszi ma nem tud pályára lépni sérülése miatt, de természetesen Ő is és Szani is velünk utazik. Mindenkire szükség lesz pályán belül és kívül. Jelenleg magunkra és egymásra tudunk csak támaszkodni és így csapatként tudunk előbbre lépni!

A tegnapi a napon a B csoportos csapatunk is győzni tudott és a ZTE is lendületes játékkal kerekedett felül az ellenfelén. Remélhetőleg ezek a pozitív előjelek segítenek nekünk is és sikerül ma jó játékkal, újra megtalálni önmagunkat a pályán!

Szurkoljatok nekünk a távolból is és szerdán majd újra hazai pályán találkozhatunk! Gyerünk Csajok!yes

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg