Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Végre itthon!
2012. március 03.
Csak csatlakozni tudok Zsófi bevezetőjéhez, hiszen tényleg több mint egy hónapja nem láthattuk a lányokat hazai pályán szerepelni. Várjuk őket szeretettel! Addig amíg nem kezdődik a találkozó fogadják Zsófi újabb blogbejegyzését.

Végre itthon! Örökkévalóságnak tűnik az idő, ami eltelt, mióta legutóbb hazai pályán játszottunk! És akkor jobban utána is nézek, láss csodát, tényleg nem léptünk pályára itthon január 27. óta. :) Közben elég sok idő eltelt, de nagyon sok mérkőzésünk nem is volt, mindössze 2 bajnoki és egy kupamérkőzés. Ámde ez idő alatt biztossá vált a bajnoki alapszakasz 4. helyünk és a Magyar Kupa 4-es döntőben való részvétel. Szép dolgok ezek és talán szurkolóinknak is örömteli hírek!

A szezon hátralévő részének célja, hogy ezeket az elért eredményeket minimálisan megtartsuk és amennyiben lehetőségünk nyílik rá, szépítsünk kicsit rajtuk! :) A bajnoki alapszakaszból mindössze két mérkőzés van hátra és ezek ismét a bizonyos „nagycsapatok” ellen. Ilyenkor ugye mindig téma az, hogy a teher nem rajtunk van, nincs semmi veszíteni valónk, stb. Ezek természetesen mind igazak és most még társul a tény is, amit az előbb már említettem, hogy be van biztosítva 4. helyezés! Ettől függetlenül egy nagyon nehéz mérkőzés áll előttünk, de most hazai pályán játszunk, a Sopron csapata érkezik hozzánk és biztos vagyok benne, hogy mindezt nem nyugodt szívvel teszik!

Természetesen nem hiszem, hogy a fogadó irodákban most áramlik a „nagyközönség”, hogy a mi győzelmünkre tegye fel az össze pénzét, de az biztos, hogy vannak páran, akik bíznak bennünk és remélik, hogy talán holnap lesz „a” nap. Hiszen volt már olyan, hogy a kisebb csapat győzött, hogy egy adott napon ők nyerték a nem nekik „véleményezett” mérkőzést. Mi még ebben a szezonban várjuk ezt a napot és bízom benne, hogy a soproni lányok ellen közelébe kerülhetünk ennek a kis meglepetésnek, sőt…..de ugye az „ördögről” nem beszélünk! :)

Mostani felkészülésünk kicsit hosszabb volt, mint az átlagos, hiszen legutóbb múlt kedden játszottunk mérkőzést. A Magyar Kupa mérkőzésünkről sokat nem szeretnék mondani, mert tudom,hogy nem volt egy olyan mérkőzés, amivel nagyon dicsekedhetnénk, de azért szerencsére a mérkőzés végére egy magabiztos győzelmet sikerült kiharcolnunk. A lényeg, hogy teljesítettük azt, amit szerettünk volna és ismét ott lehetünk a 4-es döntőben.

Ezután a mérkőzés után egy napot pihenhettünk, majd két napot edzettünk. A szombat-vasárnap szabad volt, így mindenki kikapcsolódhatott és felkészülhetett erre hétre, ami megint kicsit szokványtól eltérő volt. A heti programunk most úgy alakult, hogy a szokásos pihenőnk csütörtök délutánra esett. A munka hasonlóan zajlott, mint általában és szerdán ismét edzőmérkőzésünk volt a junior fiúkkal, ami múlt héten ugye elmaradt.

Szerencsére az elmúlt hetekben jutott kikapcsolódás is bőven a kosárlabda mellé, ami mindig jó tehet egy kis frissítéshez! :) Előző héten is és ma is színházba megy csapatunk nagy része, valamint kedden a Dumaszínház előadásán vettünk részt. Eddig nem panaszkodhatunk és remélem a ma esti előadás is jól sikerül, így egy plusz pozitív töltéssel térhetünk pihenőre a mérkőzés előtt!

De addig természetesen még van egy edzés, amin elvégezzük az utolsó simításokat a szombati összecsapás előtt!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg