Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Újra itt van, újra itt van
2012. március 16.
Természetesen a kupadöntő mellett sem tudunk elmenni néhány magvas Horváth Zsófi gondolt mellett. Ajánlom figyelmükbe az MK blogot!

Jó érzés ezt kimondani (ugyan én még csak egy MK négyes döntőben vettem részt a zalaegerszegi csapattal), újra buszra ülünk,hogy szerepeljünk a Magyar Kupa döntő két napos küzdelmeiben és lassan már tényként kezelhetjük, hogy a „kék- fehér” gárda résztvevője ennek a jeles eseménynek!

Ez a 4 meccsből álló „kis” torna mindig teljesen más, mint az „átlagos” bajnoki meccsek! Ugyan ez is kosárlabda, de mégis más, hisz a csapatok, akik eljutottak ide külön kis „ünnepen” vehetnek részt! A megszokottból kiragadva itt együtt töltünk két napot, szurkolók kísérnek el és itt már egy győzelem is érmet ér! :)

Természetesen a készületek nem zajlanak nagyon másképp, mint a szezon többi meccsére, hiszen már ismert ellenfelekkel szemben lépünk pályára és nincsenek nagy titkok. Ugyan most rövidebb volt a hetünk, mint általában egy-egy mérkőzés előtt és ezért kicsit másfajta edzések voltak a hét adott napjain, mint máskor, de lazsálás nem volt!

Az is nagyon fontos, hogy itt most nem egy mérkőzés áll előttünk, hanem két nap alatt kettő! Ami persze pár évvel (kinek több-kinek kevesebb :) ) ezelőtt még az utánpótlás tornákon pikk-pakk működött, de most talán már kicsit kimeríti a szervezetet! :) Ez persze minden csapatra igaz és talán ez is fontos momentum lesz, hogy melyik csapat fog tudni jobban regenerálódni a második napra! Remélem nekünk is jól fog ez sikerülni…..hiszen milyen rossz lenne hulla fáradtan játszani az aranyéremért! :)

Az első meccset pénteken játsszuk a Sopronnal. Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, mert ugye egy adott nap, egy adott mérkőzésen….. :) Egy biztos, nagy dolog, hogy résztvevői vagyunk az idei Kupa döntőnek is, örömmel kell játszanunk és megpróbálni minél jobb eredményt elérni! Ha minden jól megy egy éremmel térhetünk haza, de ha nem akkor is el tudjuk mondani, hogy helytálltunk és biztos, hogy ezek a meccsek csak előnyünkre válhatnak itt a rájátszás előtt!

Nagyon nagy örömmel hallottam több helyről is, hogy szurkolókat is várhatunk Egerszegről! Ez a legnagyobb dolog és hihetetlenül jó érzés! Remélem, nagyon szép emlékkel leszünk gazdagabbak a hét végére! Mindenkit várunk szeretettel a helyszínen és a tv előtt is, hogy szurkoljon a „csipet-csapatnak”!

Hajrá, Volán! Találkozunk Győrben! :)

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi/ Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg