Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Továbbra is jöhetnek a távenergiák!
2012. február 11.
Négy mérkőzés van hátra az alapszakaszból és a lányok is tudják, fontos összecsapások következnek. A kupában is jó lenne a négy közé kerülni, amire minden esély megvan. Horváth Zsófi jubileumi 20.-ik blogbejegyzésében már a jövőbe tekint, természetesen a foglalkozva a szekszárdi mérkőzésről sem elfeledkezve.

Kisebb pihenő után újra mérkőzést játszik csapatunk! Egyelőre még idegenben, távol a hazai szurkolóktól, de remélem, ettől függetlenül kellő lendülettel lépünk pályára! A bajnokság alapszakaszának utolsó rohama jön, még 4 meccs van hátra, míg fel nem áll a végleges sorrend a csapatok között a rájátszás előtt.

Ma dél felé vesszük az irányt és reméljük semmi különösebb hóakadállyal nem találkozunk út közben! A mai ellenfelünk a Szekszárd csapata, akik bár a szezont a vártnál gyengébben kezdték, de egy szezon közbeni edzőváltás után, jobb formában folytatják a csatározást. Az őszi fordulón nyertünk itthon és természetesen ma sem lehet más a cél, hiszen az előbb említett jó alapszakasz helyezéshez szükségünk van erre a győzelemre!

Az idei szezon talán utolsó hosszú pihenőjét kaptuk előző hétvégén, így mindenki kedve szerint tölthetett el pár napot! A 2 és fél szabadnap után hétfőn újra a csarnokban gyülekeztünk, hogy nekilássunk a heti munkának. Fagyos kép tárult elénk, mivel a terem a téli hideg és az erős szél hatására igen csak lehűlt. Az edzést 13 fokos „forróságban” kezdtük el, de szerencsére edzőink gondoskodtak róla, hogy ne sokáig fagyoskodjunk! :) A helyzet a hét folyamán szerencsére egyre javult és így engedett fel a mi kezünk is! :) Hétfő, kedden persze nem is nagyon volt szükség a kezünkre, hisz a szokásos „lóti-futis”, „kondi építő” edzések voltak porondon. :) Szerda délelőtt volt kis időnk összekapni magunkat és délután újra pályára léptünk a kedvenc edzőpartnereink ellen, hogy gyakorolhassunk 5-5 ellen is a hétvégi mérkőzés előtt. Ha minden igaz és jól lettek húzva a strigulák, 2 ponttal megnyertük ezt a felkészülési csatát!

A hét hátralévő részében még videóval és az szekszárdi csapat játékainak elemzésével tovább készültünk ellenfelünkből. Dobóedzés és rendes „ragasztós” edzések vártak még ránk, sajnos a várakozáson alul teljesítettünk főleg a csütörtök délutáni edzésen, de hiszem mindenki érzi a mai mérkőzés fontosságát és kellő energiával fogunk nekiugrani a tolnai csapatnak!

Mivel elég messze játszunk, megértjük, hogy a szurkolók esetleg ma nem tartanak velünk, de ha már így alakult kérek mindenkit, hogy látogasson ki a hazai pályán játszó ZTE, férfimérkőzésre! Nagyon fontos meccs áll előttük és megérdemlik a szurkolást és támogatást!

Mi továbbra is nagy szeretettel fogadjuk a felénk érkező „távenergiákat” is és igyekszünk jól felhasználni! :)
Mindent bele Egerszegiek, ünnepeljünk ma dupla, tripla vagy akár többszörös győzelmet is, hiszen utánpótlásban és NB II-ben is csatát vívnak ma a helyi gárdák!

Hajrá, Lányok és Fiúk! :)

Forrás: ztenk.hu /Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg