Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Tovább is van,mondjam még?
2012. február 08.
A bajnokságban két hét szünet van, de a lányok nem pihennek, gőzerővel készülnek az utolsó négy fordulóra. Horváth Zsófival most a színfalak mögé nézünk blogbejegyzésével.

Bár forduló nélkül maradtunk az előző héten, de mégsem telt el ez az idő kosárlabda nélkül. És nemhogy nem telt el kosárlabda nélkül, több említésre méltó esemény is történt, ahol zalaegerszegi kosarasok szerepeltek. És hogy még fokozzam egy kicsit, nem csak, hogy szerepeltek, de büszkék is lehetünk mindannyiukra! :)

Természetesen csapatunknak is érdekeltsége van ezekben a dicsőségekben és szeretném ezt előre venni az események közül. Zsovár Orsi kapta meg a tavalyi év legjobb Zala megyei kosaras hölgy címet és Gáll Tamás, edzőnk, a legjobb edzőnek jár címet vihette haza. Szerencsére itt még nem fejeződik be a felsorolás és még jönnek számunkra kellemes hírek, de mindenféleképpen szeretném megemlíteni, hogy a „fiainkra” is büszkék lehetünk, hiszen Gáspár Dávid és Kerkai Ákos is a díjazottak között volt. Remélem még jönnek ilyen díjazások mindkét csapat életében!

Ámde haladjunk szépen tovább, mert nincs megállás a jó hírekben… A hét végén rendezték a már évek óta megszokott All Star gálát, ami bár már sajnos nem tündököl régi fényében, de mégis csak a magyar kosárlabda egyik központi eseménye a bajnokságok mellett, hiszen itt mindig „összeugrik” kis kosaras családunk egy része! Fiatalok, idősebbek, fiúk, lányok… mindig akadnak ismerősök! :) Ami számunkra ebből az eseményből a legfontosabb, hogy Vida Anna a női válogatottba kapott meghívást erre az eseményre, míg Gáll Tamásnak több porondon is helyt kellett állnia a hétvége folyamán! Panka B33-as mérkőzésen ölthette magára a címeres mezt, Szike pedig előbb az utánpótlás, majd a felnőtt válogatott mellett szorgoskodott.

...tovább is van,mondjam még? :) Bár kicsit felsorolás szerűnek tűnik ez az egész most, de úgy érezem mindezek fontos események a két zalaegerszegi élvonalbeli csapat életében! Mind a játékosoknak, edzőknek és remélhetőleg a szurkolóknak is pozitív dolgok ezek, így a meccsnélküliség időszakában! :) Tehát, végül, ámde nem utolsó sorban szeretnék írni a két ZTE-s fiúról (Gáspi,aki először szerepelt a nemzeti csapatban és Lapaj), akik a férfiválogatottban kaptak helyet a gála fő eseményén, ahol a magyar válogatott és az idegenlégiósok csapata mérte össze erejét.

Tehát ezúton is szeretnék mindenkinek gratulálni a díjakhoz, gálához és remélem még sok ilyen szép esemény lesz itt a zalai kosárlabda életben!!!

Mindemellett természetesen nem csak a „lazulásról” szólt a múlt hét, bár a hétvégén hosszú szabadságot kaptunk (könnyen lehet, hogy hosszú időre az utolsót :) ), a hétköznapok kemény munkával teltek! Pontosan nem emlékszem az edzések menetére, de „rémlik mintha látnám” a vonalakat, bójákat, súlyokat és mindenféle eszközt amik nem feltétlenül a pihenéshez köthetőek, inkább az izomláz köthető hozzájuk! J Természetesen ezek mind azon célt szolgálják, hogy a hátralévő mérkőzéseken ne legyen probléma a kondinkkal, de hazudik, aki azt mondja, hogy szeretne mindent hetet így tölteni! :) A lényeg, hogy az előírt munkát elvégeztük (Remélem legalábbis!!!!) és remélhetőleg ennek meg is lesz az eredménye itt az utolsó nagy rohamban, ami még az idei alapszakaszból hátra van!

Azóta leesett a hó, új hét kezdődött és szinte hűtőszekrényhez hasonlít a sportcsarnokunk, ámde erről majd a későbbiekben írok részletesen! Remélem mindenkinek jól telnek a napjai és nem felejtette el az alapokat, mint például azt, hogy: Kék az isten! :)

Szép hetet, hamarosan találkozunk, és ne feledjétek, sapka-sál! :)

Még két kép a Gáláról! A képekért is Horváth Zsófinak jár köszönet!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg