Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Pécsen "egy mindent látott" csarnokban!
2012. február 17.
A csapatunk körül mindíg történik valami, most példáúl újabb mérkőzésre készülnek a lányok, a mai napon Pécsen. Horváth Zsófi "helyzetjelentéséből" kiderül a csapat erős, motívált és harcra kész!

Vissza a péntekhez! Egy meccs kihagyás után csapatunk visszatér az ez előtt jól bevált időponthoz. Délnek vesszük az irányt és ellátogatunk Baranyába. Elérkeztünk ismét ahhoz a 3 meccshez, ahol igazából veszíteni valónk nincs, ámde mindenki számára vágyott sikereket érhetünk el!

A háromból először Pécsen játszunk, egy „mindent látott” csarnokban, ahol megfordult már a kosárlabda világ színe, java és bár nem most éli a fénykorát a női csapat, de tartja a hírnevéhez méltó helyezést és színvonalat! Emlékszem életem első A csoportos meccsére, amit volt szerencsém a híres („hírhedt”) Lauber Dezső Sportcsarnokban lejátszani. Nem mintha öregíteni szeretném magam, de mindez (négyszemközt számolva is) olyan 14 évvel ezelőtt történt. :) Aki ismeri a női kosárlabdát, tudja, hogy akkoriban teltházas mérkőzések voltak a jellemzőek Pécset. Nem is beszélve egy szezonnyitóról, ahol Horváth Judit mezét húzzák fel a csarnokban! Fantasztikus élmény volt akkor, ott játszani, azok ellen a játékosok ellen, mint például nagy kedvencem Jolanta Vilutyte. Ez csak az első meccs az sok közül, amit ott átéltem, és mint ezt az első fordulóban játszott meccs előtt is írtam, volt ilyen bőven! Életem egyik legemlékezetesebb meccse egy Magyar Kupa bronzmeccs és egy 3 hosszabbításos Sopron meccs, hogy többet ne is említsek! :)

Lehet, ma nem lesz akkora hangulat és teltház, mint a „régi szép időkben”, de szerintem lesznek szép számmal olyanok, aki kíváncsiak lesznek erre az összecsapásra! Az első fordulóban egy nagyon jó csapattal találtuk szembe magunkat, de nem szabad ebből kiindulni! Ezt szerintem tudja mindkét fél és a szurkolók is! Továbbra is hiszek csapatomban és abban, hogy tudunk és fogunk mi még idén meglepetést okozni!

Biztos vagyok benne, hogy egy jól felkészített és jó állapotban lévő csapat ellen fogunk pályára lépni, de mi is elmondhatjuk ezt magunkról! Természetesen ellenfelünkből felkészültünk és bár rövidebb volt a hét a felkészülésre, mint legutóbb, de minden belefért, amire szükség volt. Erőnléti edzés, erősítő, taktika, dobás, 5-5 elleni játék, mindezek összességében jó irányba mutatnak!

Előre jósolni nem lenne érdemes és nem is hiszem, hogy szükséges! Hogy is lehetne jóslatokba bocsátkozni, hiszen tudjuk, hogy két női csapat találkozik…én mindig azt mondom, egy adott napon bármi megtörténhet…és annak az ellenkezője is! A labda gömbölyű és a szabályok sem változtak múlt hét óta! Egy biztos, nem mehetünk a pályára feltett kézzel és a szokásosnál is fontosabb lesz, hogy mennyire koncentrálunk és mennyit valósítunk meg a megbeszélt taktikából!

Tehát ma újra a pályán a „csipet-csapat”!

Várunk mindenkit szeretettel a helyszínen és a gépek előtt! :)

Hajrá, Csajok!

Játszunk egy jó meccset, legyen újra egy jó péntek! :)

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg