Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Már itt is a második!
2012. április 05.
Az elődöntő második mérkőzése előtt is van Horváth Zsófinak némi mondanivalója. Soraiból az optimizmus olvasható, amely erőt adhat ehhez a fontos erőpróbához.

Már itt is a második elődöntő mérkőzés a két győzelemig tartó párharcból. Az első mérkőzést Sopronban sajnos elveszítettük és ráadásul rossz játékkal. Ez egy olyan meccs, amit az ember szeretne elfelejteni! Természetesen le kell vonni a megfelelő következtetéseket és tanulni a hibákból, javítani, amin lehet, de új nap, új mérkőzés!

Az előző mérkőzésen, hihetetlenül rosszul dobtunk és lepattanóban is nagyon alulmaradtunk. Bár ez utóbbi egész szezonban gyengénk volt, ma mindenféleképpen javítanunk kell csakúgy, mint a dobószázalékon. Mivel ma hazai pályán játszunk, remélem ez utóbbi simán menni fog, a többihez meg kell egy kis koncentráció, agresszivitás! Ha már a hazai pályánál tartunk, továbbra is úgy gondolom, hogy egy csapat sem jön ide, teljesen nyugodt szívvel játszani, még a bajnokság egyetlen veretlen csapata sem! Bármi is lesz a mérkőzés végeredménye, remélem, úgy megyünk neki az ellenfélnek, hogy ez az érzésük idén már ne is javuljon!!!
 
Igazából továbbra is nagy terhek nélkül játszhatunk, de egy biztos, a keddi mérkőzés után (több szempontból is) van mit törlesztenünk! Remélem sikerül kellően felpörögni a mérkőzésre és „foggal-körömmel” küzdve nekiugrani a Sopron csapatának!
 
Rövid idő telt el a két mérkőzés között megint csak, de az edzések természetesen nem maradtak el. Szerdán ismét regeneráló futás volt a Parkerdőben, köszönet a jó időnek :)! A csütörtöki napon pedig a szokásos dobóedzés és délutáni „ragasztós” edzés mellett, kis videózásra is volt idő, ahol az előző meccs részleteit tanulmányozhattuk. Pár dolgot átbeszéltünk taktikailag is, ezeket a dolgokat kell majd a mai napon pontosabban, jobban végrehajtanunk! 
 
Ezekkel a gondolatokkal és információkkal vágunk ma este neki a mérkőzésnek! Remélem minél több szurkoló velünk tart, hiszen nagy szükség van a bíztatásra, arról nem is beszélve, hogy az idei szezonban már nem sok ilyen lehetőség lesz, hogy együtt „munkálkodjunk” végig egy meccset! Mindent bele! Hajrá, Kék-fehérek! :)
 
Forrás: ztenkk.hu/ Horváth Zsófi / Jóna T. István
Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg