Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Kíköszörülni a csorbát, ez a cél, és a győzelem!
2012. január 26.
Az elmúlt héten Fradit vertünk, ezen a héten revansra készülünk. Azt, hogy a játékosok mit gondolnak , Horváth Zsófi mondja el a meccseink előtt jelentkező blogjában.

Újra itthon, egy újabb pénteken! Kezd a pénteki nap állandósulni, de emiatt egyelőre azt hiszem nem fogunk panaszt emelni! :) Ha továbbra is maradnak ezek a pénteki eredmények, akkor talán át is állhatunk erre az időpontra! ;-)

Természetesen a felül említettek csak amolyan eszmefuttatások, hiszen egy mérkőzés lefolyása nem a játéknapon múlik! Ettől függetlenül állíthatom, hogy az elmúlt péntek is jól sikerült csapatunknak, hiszen sikerült győzelmet aratni a Ferencváros otthonában. Úgy gondolom, hogy ezt a győzelmet mindenki csapatunk körül nagyon megbecsüli és értékesnek tartja. Nagyon jó érzés volt ott lenni, a zöld-fehérek otthonában és győztesként lesétálni a pályáról a mérkőzés lefújása után! Külön öröm, hogy néhány szurkoló is elkísért minket, köszönet nekik és természetesen mindenkinek, aki értünk szorított. Ezennel a „múltidézést” be is fejezném, hiszen az elmúlt hetek szép győzelmei mit sem érnek, ha innentől nem „hozzuk” a meccseinket!

A most következő mérkőzésünk, nem is csak egy szimpla összecsapás lesz, hiszen jelen ellenfelünkkel szemben úgy gondolom, hogy van törleszteni valónk! A szituációt úgy gondolom (sajnos) nem kell komolyabban körbe írnom! Remélem a ma esti mérkőzés után már nem lesz miről beszélnünk és kijavítjuk azt a csorbát, ami a Vasas csapata elleni, őszi mérkőzésen esett a „hírnevünkön”!

Természetesen ennek megfelelően készültünk a héten! A „rövid” hét dacára, a hétfő-keddi erősebb edzések nem maradtak el! A szerdát pihenéssel töltöttük, ami egy „ajándék” volt a vezetőségünktől, a múlt heti győzelem után! Ámde csütörtökön újra a teremben voltunk és dobással, videóval, a figurák átnézésével és természetesen egy délutáni „ragasztós edzéssel” fejeztük be a meccsre való felkészülést!

Ami külön öröm lehet a holnapi meccsen, hogy Szani most már tényleg teljesen készen áll, hogy ismét harcba szálljon! Reméljük jó lesz a visszatérés és egy győzelemmel ünnepelhetjük meg!

A meccshez (és reméljük a győzelemhez is) tehát minden adott! Nagyon fontos lesz, hogy koncentráltan lépjünk pályára és a megbeszélt taktikát jól hajtsuk végre, első sorban védekezésben és a támadásban nyugodt-precíz játékkal érvényesítsük a mi akaratunkat!

Várjuk a szurkolókat sok szeretettel, a mérkőzésünk nagyon jó hangolás is lehet a szombati Körmend-ZTE derbire!

Ha felveszed……hajrá,Lányok és Fiúk!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg