Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Irány az Acálváros!
2012. január 05.
Szurkolóink megszokhatták, hogy minden mérkőzés előtt egy blogbejegyzéssel próbáljuk a játékosokkal együtt ráhangolódni a soron következő ellenfélre. A DKSK elleni mérkőzésre ajánlom figyelmükbe Bukovszki Móni sorait, aki igazán tudja milyen Miskolcon játszani.

Újra Otthon! :)

Hol is kezdjem, talán ott, hogy Egészségben, Eredményekben, Boldogságban Gazdag Új Évet kívánok Mindenkinek!!!
Csipet-Csapatunkról azt tudom mondani, hogy mi 2012-ben is mindent megteszünk majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el! Úgy gondolom, hogy szenzációs naptári évet zártunk és én Büszke vagyok a Csapatomra, még akkor is, ha ilyenkor mindig eszébe jut az embernek az a bizonyos Csata meccs… :) Én akkor is azt mondom, hogy összességében elégedettek lehetünk! Mindenki tudja, hogy nincs könnyű dolgunk, 8 felnőtt játékossal játszunk már évek óta, ezt egészen addig lehet bírni, amíg szerencsések vagyunk és elkerülnek minket a sérülések… Sajnos ez nem így történt decemberben, főleg az év utolsó hetében rezgett alattunk a léc…! De Mi ismét bebizonyítottuk, hogy van szívünk és  tudunk egymásért küzdeni, és még ha nagyon nehezen is (kétszeres hosszabbítás után) ,de az utolsó akadályt is sikerrel vettük! Reméljük, hogy a következő év zökkenő mentesebb lesz ilyen téren (is)! Most újra koncentrálnunk kell, mert egy nagyon nehéz január vár ránk! Nagyon gyorsan elteltek az Ünnepek és azt vesszük észre, hogy  hétfőn reggel már ismét a csarnokban készülünk a következő feladatunkra! Ami nem lesz egyszerű, hiszen hosszú és fárasztó utunk lesz az ország másik végére!
Ez csak nekem lesz rutin utazás az Acélvárosba! :)
Ismét többféle érzelem kavarog bennem, hiszen hosszú idő után ismét abban a csarnokban játszhatok, ahol „felnőttem”! :) Sokan nem is gondolják, hogy az ember lelkében ilyenkor mi játszódik le (aki engem ismer, az nagyon jól tudja), hiszen olyan környezetben játszik az ember, ahol a Családja mellett rengeteg Barát, Ismerős várja, hogy viszont láthassa elsősorban a pályán! Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy újra otthoni levegőt szívhatok majd és életünkben most először (bár pár nappal hamarabb), de együtt ünnepelhetünk a keresztfiammal, Marcikával, aki most lesz 6 éves! :)

De ennyit az érzelmekről, természetesen nem kirándulni megyünk, győzelemmel szeretnénk visszatérni Zegre! Egész héten készülünk/készültünk, hogy egy hasonló jó meccset játszunk, mint ahogyan azt az első felvonásban tettük! Nem lesz egyszerű, de azt gondolom, hogy megoldható a feladat! Koncentrált, lelkes hozzáállással, és ami mindig is jellemző ránk Csapatmunkával elérhetjük a célunkat!
Bár messze leszünk,ettől függetlenül szurkoljatok nekünk,hogy  győzelemmel kezdjük az új évet!

Még egyszer: BÚÉK Mindenkinek!!!

HAJRÁ ZTE!

Forrás: ztenkk.hu / Bukovszki Mónika / Jóna IStván

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg