Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - "Igyatok Vért!"
2012. március 10.
Az alapszakasz utolsó mérkőzésére készülnek a lányok és ehhez a tényhez Horváth Zsófinak is volt néhány gondolata. A címben jelzett felszólítást mindkét ( női és férfi ) csapatnak is szánjuk!

Eljött a nagy nap! Itt az alapszakasz vége, tehát ez az utolsó, ámde várva várt meccs ebből az etapból. :) Iszonyatosan rohan az idő, hiszen még most jöttünk csak meg Győrből és már érkezik is hozzánk az ő csapatuk.

Az eddig emlegetett „nagycsapatok” elleni meccsekből most ez az utolsó, ahol a bajnokság jelenlegi második helyezettjét várjuk a sportcsarnokunkba. A győri egyetemi csarnokban lejátszott meccsünk, még ősszel az első fordulóban, egészen jól sikerült, hiszen nagyon kevesen múlott, hogy legalább egy hosszabbítást ne harcoljunk ki. Most is úgy emlékszem vissza arra a meccsre, hogy talán kicsit későn „kaptunk észbe”, hogy nyerhető összecsapáson pattogtatunk éppen. Ezt a hibát ma nem követhetjük el!

Több dolog is szólhat mellettünk talán, természetesen nem megfeledkezve arról, hogy nem mi vagyunk ennek a meccsnek a favoritjai! Egyértelmű, hogy győzni szeretnénk, ez nem is lehet kérdés és képesek is vagyunk rá! Emellett a várva várt „meglepetés” győzelem is még váratja magát! :) Hazai pályán léphetünk ki a parkettre, olyan emberek előtt, akik velünk együtt szeretnék látni a meccs végén, hogy a mi nevünk mellett van több pont! :) Múlt héten már a Sopron elleni meccsen, bizonyos szakaszokba sikerült úgy játszani, hogy az ilyen csapatok ellen is megfelelő legyen és jó eredményt tudjunk hozni, reméljük innen tudunk továbblépni! A teher továbbra is talán az ellenfelet nyomja inkább és nem minket, hiszen ők is tudják, hogy nehéz meccs áll előttük, mivel idén már két meccsen is kellemetlenségeket okoztunk nekik! :)

Biztos lehetne még sorolni a dolgokat és persze az ellenkezőjét is, de azzal mi most nem foglalkozunk!

A héten szerencsére nagyobb részt, teljes létszámban tudtunk edzeni és minden szinten jó felkészülés van mögöttünk! A hét elején Gáspi (Gáspár Dávid) is segítette kicsit munkánkat, majd már a „fiataljainkkal” lettünk meg rendes csapatlétszámban (10, majd 11 fő :) ). A szerdai edzőmeccs határozottan jobban sikerült, mint a múlt heti és mind védekezésben, mind támadásban sokféle taktikát tudtunk gyakorolni! A tegnapi edzésen még Imre bácsi (Patonay Imre) is megjelent és hozta a szokásos „csomagot”, ami a Negroról, már bővült egy csomag Haribo gumicukorral is! :) Tehát minden a helyén és remélhetőleg egy jó este után, jó ébredéssel mindenki energiával teli, pörgős hangulatban tölti a napot és a reméljük a meccsre is így érkezünk! :)

A feladat előttünk adott, de ehhez kelletek Ti is! Remélem, jó hangulatban tudjuk játszani ezt a meccset és hazai pályán segít majd minket az a bizonyos „hatodik” ember! :) Dupla mérkőzés ez ismét, amit számomra mindig öröm, hiszen ennél jobb hangulatot nem is kívánhat a kosárlabda kedvelő ember! Szeretném, ha mi meg tudnánk alapozni a jó kedvet és jó hangulatot a csarnokban, hogy a fiúk is így léphessenek ki Szolnok ellen a pályára és ez a meccs jó bemutatkozás lehessen Heinrich Róbertnek! :) Ezúton is kívánok neki és persze az egész csapatnak sok sikert, energiát és minél több örömöt a következő mérkőzésekhez! Várjuk tehát a „kék-fehér szívű” szurkolókat, hogy együtt küzdjünk meg a mai sikerekért!

És minden játékosnak üzenet, egyik csapattársamat idézve: „igyatok vért”! :)

Hajrá!!!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg