Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Egy új fejezet!
2012. január 16.
Újabb feladat vár a lányokra a Baja után a Baja következik, de most a Magyar Kupában. Hogy miként látja a játékosok szemével Horváth Zsófi a következő sorokból megtudhatják.

Egy új fejezet kezdődik csapatunk életében azzal, hogy ma elindul számunkra a 2012-es Magyar Kupa sorozat. Ezek a meccsek mindig kicsit másmilyenek, mint a bajnokik, hisz itt a csapatoknak úgy mond csak egy „élete” van. A Magyar Kupa az a küzdelem, ahol ha jó napot fogsz ki, akkor akár a legvégéig is menetelhetsz a küzdelmeknek. Természetesen nekünk is ez a célunk, mint sok más csapatnak is, bele értve ellenfelünket, a bajai gárdát.

Szokatlan dolog ez, hogy ilyen rövid időn belül két mérkőzést is játszunk és főleg, hogy ugyanazzal az ellenféllel. Természetesen két mérkőzést sosem szabad egymáshoz hasonlítani, még ilyen helyzetben sem! Sőt, talán ilyenkor a legkevésbé! Amúgy is női kosárlabdáról beszélünk, tehát bármelyik nap, bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is! :)

Természetesen a pénteki győzelmünk jó előjel lehet a hétfői mérkőzésre, de mindenféleképpen koncentráltan és hasonló felfogással kell pályára lépnünk, mint az előző hét végén. Nem szabad engedni a Baja csapatának, hogy lendületet kapjon és megtalálja a maga ritmusát, amit szerencsére itt Zalaegerszegen nem nagyon sikerült nekik!

Visszatekintve kicsit az elmúlt napokra, kezdve természetesen a „babonás győzelemmel” péntek 13-án. :) Végre úgy érzem, hogy csapatunk elkezdte megérezni azt a ritmust, amiről többször is írtam az első félévben. Természetesen nem volt hibátlan a mérkőzés és voltak hullámvölgyek, de lényegében csapatunk magabiztos győzelmet aratott és szerencsére már nem először idén! Külön öröm, hogy az összes egészséges játékosunk pályára tudott lépni és bemutatkozott Panka is! :) Remélem ezen az úton tudunk tovább haladni és talán hamarosan tényleg 11 játékos lesz, aki bevethető egy-egy adott pillanatban!

A mai mérkőzés nagyon fontos lesz számunkra, hisz természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk ott lenni az „MK” négyes döntőben és ahhoz meg kell tennünk ezt az első nagy lépést! Az ellenfélre külön nem kellett taktikailag készülni, hiszen ezt megtettük múlt héten, így vasárnapi edzésünkön csak a fizikális ráhangolás zajlott.

Tehát ma  ismét buszra szállunk és elutazunk Bajára, hogy a Posta Sándor Sportcsarnokban megvívjuk ezt a fontos csatát! Várjuk az energiákat a messzi távolból, hiszen ezek a pozitív „löketek” mindig jól jönnek! Reméljük, hogy a halászlé holnap sem lesz igazán jó ízű! ;-)

Hajrá, Lányok!

 Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg