Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - "Csak a győzelem lehet számunkra a megfelelő!"
2012. február 21.
Nem sok idő telt el a pénteki pécsi fellépés óta máris itt az újabb kihívás a Magyar Kupában. A lányok nagyon készülnek, és reményeink szerint bejutnak a négyes döntőbe. Ajánlom önöknek Horváth Zsófi helyzetjelentését a csapat körül.

Elérkezett a nap, hogy kiharcoljuk a Magyar Kupa négybe jutást. Nagyon fontos mérkőzés ez csapatunk életében, hiszen nem is lehet kérdés, hogy ez a minimális célkitűzés az idei évben, ebben a versenysorozatban! Most már évek óta résztvevője a csapat a 4-es döntőnek és természetesen idén is szeretnénk nekifutni az éremszerzésnek!

Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, és bár úgy gondolom jobb volt a pénteki összecsapás, mint az őszi Pécs elleni csata, de biztosan sokat kivett csapatunkból. Ám de mivel a mérkőzés már a hétvége előtt lement, ezért vasárnap délután már újra edzésre gyűltünk össze az Ostoros csarnokban. Szerencsére a mostanában megszokott nagy hideggel ellentétben kifejezetten meleg volt a teremben, ami kellett is, mert azt hiszem, nem csak magam nevében beszélek, ha azt mondom, hogy igen csak nehezen indultak be az ízületek! :) Sok futás, dobóversenyek és játék volt ezen a délutánon, hétfőn pedig még két edzésünk volt, tehát nem pihentünk! A mérkőzés előtti délelőtt pedig egy dobóedzésünk is lesz még, hiszen a mérkőzés csak este 7-kor lesz, Sopronban.

Ellenfelünk a SMAFC csapata lesz, aki nagyon jól szerepel a női B csoportos bajnokságban. Természetesen csak a győzelem lehet számunkra a megfelelő eredmény, de semmiféleképpen nem szabad lenézni ellenfelünket! Csipet-csapatunk ismét kicsit hiányosan fog küzdeni ezen a meccsen, de ez nem lehet akadály és főleg nem kifogás! Biztos vagyok benne, hogy a hazaiak mindent meg fognak tenni, hogy megnehezítsék a helyzetünket és borsot törjenek az orrunk alá! Fontos lesz, hogy koncentráltan játszunk és kis dolgokra figyelve, folyamatosan építsük fel a mérkőzést és remélhetőleg a győzelmünket!

A keddi meccs után ismét hosszabb szünet következik a női csapatnál, de nem marad majd a hétvége sem kosárlabda nélkül! A szurkolást élőben és neten is örömmel fogadják a kék-fehér csapatok! :) Köszönet előre! Mindenkinek szép hetet és hétvégét :)

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg