Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - B.Ú.É.K!
2011. december 31.
Hosszú sorozat után megérdemelt pihenésről érkezett vissza csapatunk a jól megszokott környezetbe. A visszaállás nem volt egyszerű, de mivel profik a lányok ezt is megoldották. Az év utolsó bejegyzésében Horváth Zsófi erről is elhintett néhány gondolatot a blogjában.

Íme, a 2011-es év utolsó irománya :) Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és már túl van, az „úgy tele vagyok, egy hónapig kajára sem tudok nézni” érzésen! _) Jelentem én szerencsére el sem értem ezt a pontot, persze éhen nem maradtam abban az egy hétben, míg otthon voltam és természetesen megvolt a hőn áhított halászlé is!

Kis csapatunk újult erővel tért vissza a megérdemelt pihenője után és 27-én délután már edzés is volt. Azt hiszem nem csak a saját nevemben beszélek, ha azt mondom, hogy még a futás elkezdése is fura volt, mintha most tanultam volna (vagy lehet most sem tanultam? :) )és a kis gömbölyű izéről, valamint a narancs színű karikáról már nem is beszélek, amit ugye labdának és gyűrűnek hívnak :) Mókás látvány lehet egy ilyen „első” mozgás, nem tudom mi az oka, hogy az ember úgy érzi mintha akkor menne le első kosárlabda edzésére!

Az első, laza, rávezető edzés után 3 jóval keményebb következett, kevesebb kosárlabdát láttunk és jóval több bóját, súlyt és vonalat. Persze kell ez is, mert ugye milyen jól jön a 2. hosszabbításban, amikor még mindig mozogni kell! Valamint ilyenkor jövünk rá, arra is, hogy mennyi sok izmunk van, mert egy biztos minden porcikánk fájt J Ezután már kosárlabdás mozgásokat gyakoroltunk és ezek is elég jól sikerültek. Lazításnak csütörtökön a délutáni edzés után a Joyba volt hivatalos csapatunk egy kis forralt borra és sült gesztenyére. Így  újult erővel mehettünk edzésre, ahol még délutánra Gáspi is csatlakozott hozzánk, így kivételesen 5-5 ellen is tudtunk játszani. Leigazolni sajnos nem tudjuk, de bármikor szívesen látjuk! :) 31-én délelőtt még összejöttünk egy évzáró mozgolódásra, ami idén is egy „láblabda” mérkőzés volt. Ebben is biztos nagyon jól fogunk mozogni! :)

És ezzel el is értünk a szilveszter estéhez, amit ki-ki a maga útján, módján fog eltölteni! Remélem mindenkinek egy jó kis este és jól kezdődik a 2012!

Ezúton is kívánok magam és a „csipet-csapat” nevében, mindenkinek boldog, sikerekben gazdag új évet!

Mindenki vigyázzon Magára és találkozunk jövőre! És persze jövőre is a „kék-fehér” lesz a divat, ezt ne felejtse senki! J

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg